nlc.hu
Trend

Fehérneműs ruha esküvőre

Kiakadt a net az örömanya esküvői ruháján

Vajon megszegte az íratlan szabályokat?
esküvő ruha

Egy menyasszony édesanyjának esküvői ruhája élénk vitát váltott ki a neten. Egyeseknek az a problémája vele, hogy fehérnek tűnik, míg mások egyenesen fehérneműnek tartják.

Az esküvői vendégeknek az esküvő napján be kell tartaniuk bizonyos íratlan szabályokat. Ebbe beletartozik, hogy soha ne öltözzük túl a menyasszonyt a nagy napján, és persze szigorúan tilos fehéret viselni.

A Redditen egy vendég megosztott egy fotót a menyasszony anyjának megkérdőjelezhető toaletjéről, ami hatalmas vitát váltott ki a felhasználók között – írja a Mirror. Míg egyesek azt taglalják, hogy az öltözék fehérnemű-e, mások szerint “nincs probléma” vele.

https://www.reddit.com/r/weddingshaming/comments/yoweea/beautiful_dress_but_for_a_mob_idk_about_that/

A szóban forgó darab egy deréktól felfelé áttetsző szürke csipkével díszített, fűzős ruha. Bár sokan elismerik, hogy a ruha “gyönyörű”, a többség nincs meggyőződve arról, hogy ideális viselet egy menyasszony anyjának.

“Nos, először is fehérneműnek tűnik. Másodszor, annyira ezüstös, hogy fehérnek tűnik. Harmadszor pedig nem tudom, milyen esküvőről van szó, de nagyon formális…” – hozott ítéletet valaki. „Sem stílusban, sem színben nem megfelelő” – tette hozzá más. “Véleményem szerint egy kicsit sok, de ha a menyasszonynak nincs vele baja, akkor működhet” – szólt az ellenvélemény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top