Trend

Ez a fehérneműs esküvői fotó kiverte a biztosítékot

A képet az egyik közösségi oldal csoportjában osztották meg, hatalmas felzúdulás lett belőle.

A nagy felháborodást keltett képen a menyasszony fehér csipkefehérneműben pózol – a fátyol mellett harisnyakötőt, mídert és magas sarkú cipőt visel csupán, „ruhája” nem sokat takar. Tíz koszorúslánya virágmintás, rövid selyemköntösben fogja körül a lengén öltözött arát. A fotón egy kislány is szerepel, aki tizenegyedik koszorúslányként szintén olyan virágmintás köntöst visel, mint a felnőttek.

A megosztást követően felháborodott és cseppet sem finomkodó kommentek zúdultak a kép alá. Valaki azt kérdezte, hogy ez egy bordély újsághirdetése-e, mások pedig, hogy lotyósnak lenni tényleg olyan menő-e, valaki egyenesen azt írta, hogy le kellene tartóztatni a fehérneműs nőt.

Forrás: Facebook

Több hozzászóló a gyerek jelenlétét firtatta, és különböző, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illette a menyasszonyt, hogy mennyire beteg, amiért a szexi képen egy kislányt is szerepel.

Páran azonban a védelmére keltek, és semmi kivetni valót nem találtak benne, sőt akadt egy olyan kommentelő is, aki felvállalta, hogy ugyanezt csinálta, és megosztotta saját, fehérneműs esküvői fotóját.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top