nlc.hu
Trend

Bár megígérte, nem fogyott le koszorúslány - kinek van igaza?

Bár megígérte, barátnője nem fogyott bele a koszorúslányruhába, tanácstalan a menyasszony

Komoly vita alakult ki arról, hogy a menyasszonynak vagy a koszorúslánynak van-e igaza.

Egy leendő menyasszony egy internetes fórumon leírta, az egyik koszorúslány, aki egyébként a tanúja is lenne, nem fogyott le azért, hogy beleférjen a ruhájába, és most nem tudja, hogy mit tegyen. 

„Körülbelül másfél éve volt az eljegyzés, és 2023 áprilisára tűztük ki az esküvő napját. Majdnem egy évvel ezelőtt én és a koszorúslányaim elmentünk ruhát vásárolni. Láttunk egy koszorúslányruhát, amit mindannyian imádtunk, de kiderült, hogy csak bizonyos méretig készítik. A legjobb barátnőmre sajnos a legnagyobb méret sem lett volna jó, de ő magától felajánlotta, hogy le fog fogyni az esküvőig. Mondtam neki, hogy nem kell ezt tennie, de ő ragaszkodott hozzá, hogy jó lesz ez így, és meg is vettük a ruhákat” – írja az ara, aki hozzátette, nem tűnt úgy, hogy a barátnője teljesíteni fogja az ígéretét, de egészen eddig nem szólt miatta. 

Menyasszony és koszorúslányok csokorral a kezükben

Fotó: Pixabay

Most viszont már nagyon aggódik amiatt, ugyanis egy közös kiruccanás alkalmával szembesült azzal, hogy barátnője nemhogy nem fogyott, hanem pont az ellenkezője történt, az idő pedig egyre jobban szorít. Hogy az ő elvárásai irreálisak-e vagy jogosan várja el ismerősétől, hogy tartsa magát az ígéretéhez, arról megoszlott a hozzászólók véleménye. Sokak szerint a barátnő csak azért vetette fel, hogy le fog fogyni, mert a menyasszony kedvére akart tenni, úgy gondolta, hogy nem mondhat nemet egy ilyen helyzetben. 

A menyasszony egy ponton fontosnak tartotta leszögezni, nem dühös a barátnőjére, nem fog vele emiatt összeveszni. „Évek óta barátok vagyunk, és nagyon szeretem őt. Egy gyönyörű lány, de szeretném, ha az egészség érdekében lefogyna, és persze elfogadom, hogy ez az ő élete, az ő döntése, de azt hiszem, jogom van egy kicsit bosszankodni a helyzet miatt.” Akadtak is, akik egyetértettek vele, elismerve azt, hogy ez egy olyan helyzet, amiben nehéz jól cselekedni. 

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top