14 éves kamasz lett II. Erzsébet legidősebb dédunokája

Gloria | 2024. Október 06.
Cserfes kisgyerekként láttuk legutóbb, ma már igazi kamasz lett.

A néhai II. Erzsébetnek és Fülöp hercegnek összesen 13 dédunokája született eddig, és mivel Beatrix hercegnő 2026-ban életet ad a második gyermekének, ez a szám hamarosan növekedni fog.

Egészen pontosan így néz ki a dédunokák listája:

A 97 éves Erzsébet néhány dédunokájával Balmoralban. Alsó sor: Mia Tindall, Lucas Tindall, II. Erzsébet, Savannah Phillips. Középső sor: Lena Tindall, György herceg, Sarolta hercegnő, Isla Phillips és Lajos herceg. A két nagyobb gyermek II Erzsébet unokái, nem pedig dédunokái: a ma már 20 éves Lady Louise Windsor, és öccse Jakab wessex grófja. (fotó: Profimedia)

A legidősebb mindközül Savannah, akinek édesapja Peter, a néhai királynő legidősebb unokája, Anna királyi hercegnő fia.  Talán sokan úgy emlékeznek rá, mint a lányra, aki 2018-ban, a Buckingham palota erkélyén befogta másod-unokatestvére, György herceg száját. 

Savannah Phillips, György herceg és Vilmos herceg 2018-ban. (fotó: Profimedia)

Ám mára igazi kamasz lett! Savannah decemberben lesz 14 esztendős, és idén ősszel egy bentlakásos iskolában folytatta a tanulmányait. Szeptember végén pedig, a nagynénje lovasversenyét látogatta meg, ott készültek róla friss fotók.

Exit mobile version