nlc.hu
Trend

Lady Louise Windsor medálja

Lady Louise Windsor az ékszerével tisztelgett II. Erzsébet előtt

A 18 éves lány a medáljával utalt a néhai királynővel közös szenvedélyükre.

Lady Louise Windsor megható módon, az ékszereivel tisztelgett nagymamája, a néhai II. Erzsébet királynő előtt.

Míg a királyi család többsége hagyományos gyöngy ékszereket viselt – mert a gyöngyöt a gyász szimbólumaként tartják számon –, a 18 éves lány a Westminster Hallban szombaton tartott virrasztáson egy egyszerű ezüst nyakláncot viselt, amelyen egy ló medál volt.

Lady Louise Windsor távozik a II. Erzsébet királynő koporsójánál a londoni Westminster Hallban tartott virrasztásról 2022. szeptember 17-én

Lady Louise Windsor távozik a II. Erzsébet királynő koporsójánál tartott virrasztásról 2022. szeptember 17-én (Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP)

Eduárd wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné első gyermeke az ékszerrel valószínűleg arra utalt, hogy

ő és a királynő is rajongott a lovakért.

A nyakláncot Lady Louise Windsor egy teljesen fekete ruhával párosította, fátyol vagy kalap helyett pedig egy fejpántot viselt.

Louise édesanyja, Zsófia wessexi grófné korábban így nyilatkozott a Sunday Timesnak: „Gondolom, nem mindenkinek élnek a nagyszülei egy kastélyban, de nem az a fontos, hogy hová mész vagy kik ők. Amikor a királynővel vannak, ő a nagymamájuk.”

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top