nlc.hu
Trend

A királyi család ragjainak ruhái A koronában

Lekoppintották II. Erzsébet egyik legemlékezetesebb ruháját

Nem csak Diana ruhatárát sikerült szinte hibátlanul lemásolnia A korona sorozat készítőinek. Ezeket a képpárokat is látnod kell!

A korona bármennyire is fikciós, a készítők hihetetlen pontossággal figyelnek arra, hogy hűen mutassák be – ha nem is a történetet – a koronások öltözékeit. Ehhez elengedhetetlen a való életbeli karakterek stílusának megismerése, az ötödik évadnál pedig tisztán látszik, mikor melyik ruhából merítettek ihletet.

II. Erzsébet ruhatára konkrétan a szivárvány minden színét felvonultatta. A néha királynő a kanárisárgától, a lime-zöldön át az élénk liláig minden színű kosztümöt is szívesen hordott. Azon az alkalmon viszont, amikor arról beszélt, hogy két gyermeke házassága is zátonyra futott, és Windsor is leégett, egy szomorú, sötétzöld szettet választott. Ezt is nagyon élethűen koppintották le A korona készítői.

II. Erzsébet 1992-ben zöld ruhában

II. Erzsébet zöld ruhában A koronában és a valóságban (Fotó: Netflix/Getty Images)

De még az olyan, szinte észrevehetetlen jelenetekben is figyeltek II. Erzsébet megjelenése, mint amikor a kutyával együtt a tengerparton sétált…

II. Erzsébet a tengerparton a kutyáival

II. Erzsébet a tengerparton a kutyáival (Fotó: Netflix/Getty Images)

De Margit hercegnő ruháját is sikerült lemásolnia a sikersorozat készítőinek. Arról a rózsaszín ruháról beszélünk, amit akkor viselt II. Erzsébet húga, amikor a 90-es években újra találkozott Peter Townsenddel…

Margit hercegnő pink ruhában

Margit hercegnő emlékezetes ruhája (Fotó: Netflix/Getty Images)

És most nézzük a legjobb koppintásokat Diana ruháiról. A készítők eszméletlenül jó munkát végeztek!

Diana hercegnő ruhái Crown vs valóság
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top