nlc.hu
Trend

Diana hercegnő kedvenc manikűrje

Újra divatba jön Diana hercegnő kedvenc manikűrje

Lady Di a hétköznapokban, de elegáns eseményeken is szívesen viselt ilyen manikűrt.

A korona sorozat befejező évadának eddig megjelent epizódjai Diana hercegnő utolsó heteire, illetve tragikus halála utáni eseményekre koncentráltak. Emiatt jócskán kaptak kritikát az alkotók, ugyanakkor vitathatatlan, hogy Elizabeth Debicki igen meggyőző módon formálta meg a néhai walesi hercegné karakterét, színészi játékát és külső megjelenését tekintve egyaránt. Ehhez persze jelentős mértékben hozzátették a magukét a produkció jelmeztervezői, illetve szépítő csapata is, akik szinte a legapróbb részletekig újraalkották Lady Di ikonikus öltözékeit, sminkjeit, frizuráit, mit több, még a manikűrjét is. A sorozat pedig ennek köszönhetően számos olyasmit újra divatba hozott, amit Diana egykor előszeretettel viselt. Többek között a manikűrjét is: a francia manikűr kilencvenes évek stílusában készült változatát, az úgynevezett tipes franciát.

Diana hercegnő manikűrje

Diana hercegnő ezt a manikűrt viselte a legszívesebben (Fotó: Getty Images)

Lady Di a francia köröm rövid, szögletes verzióját részesítette előnyben, rózsaszín alappal és hófehér végekkel. Szívesen viselte a hétköznapokban, de látogatásain, utazásain, sőt elegáns események alkalmával is. Ilyen körmökkel jelent meg többek között az 1996-os Met-gálán.

Diana hercegnő manikűrje

Diana hercegnő az 1996-os Met-gálán (Fotó: Getty Images)

A francia lakkozás az ezredfordulót követő években egy időre kiment a divatból, azonban később visszatért és számtalan különféle irányzata alakult ki, melyek a mai napig is divatban vannak. A 90-es évekbeli verzió azonban háttérben maradt, ez azonban a divatmagazinok szerint a sorozat hatására változik, és újra reflektorfénybe kerül ez a stílus.

via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top