nlc.hu
Trend

Emma Corrin A korona búcsúpartiján

Nadrág nélkül idézte meg Diana hercegnőt Emma Corrin

Egészen bravúros outfitben jelent meg a színésznő A korona sorozat búcsúpartiján.

A minap tartották Londonban A korona sorozat záró évadából hátralévő epizódok premierjét és egyben a produkció búcsúpartiját. Az eseményen megjelent Emma Corrin is, aki a sorozat negyedik évadában alakította a fiatal Diana hercegnőt. A színésznő a no pants trend egyik fő zászlóvivője a sztárvilágban, egyszersmind pedig a Miu Miu divatház márkanagykövete is. A bemutatón viselt öltözéke – melyet a neves stylist, Harry Lambert álmodott meg a számára a Miu Miu személyre szabott darabjaiból – többszörös divatbravúrként is felfogható, ugyanis abban Diana hercegnő stílusa ötvöződött a no pants irányzattal.

Diana hercegnő és Emma Corrin

Diana hercegnő 1985-ben Firenzében és Emma Corrin A korona búcsúpartiján (Fotók: Getty Images / Profimedia)

Corrin fehér zakós, csokornyakkendős szettje egyértelműen idézte azt az ikonikus outfitet, melyet a néhai walesi hercegné 1985-ben, Firenzében tett látogatásakor viselt. Ugyanakkor az összeállítás áttetsző szoknyarészt kapott, mely a no pants vonalat képviselte, mindemellett pedig egyfajta lebegő, kísérteties hatást is adott a megjelenésének. 

Diana hercegnő maszkulin és feminin stílusjegyeket egyesítő öltözéke, melyet egykor Jasper Conran brit divattervező alkotott meg, a maga idejében – különösképp a brit királyi család tagjaira vonatkozó öltözködési szabályokhoz viszonyítva – igencsak feszegette a határokat. Azt pedig biztosra vennénk, hogy ha a merész és kísérletező stílusikon Lady Di élne, elismerően bólintott volna Emma Corrin szettjének láttán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top