nlc.hu
Trend
Emma Corrin Harper's Bazaar címlapja

Szőrös hónaljjal pózol a címlapon Emma Corrin

Sokaknál kivitte a biztosítékot az angol színésznő legújabb címlapfotója.

Szőrös hónaljjal pózol a Harper’s Bazaar legújabb számának címlapján Emma Corrin. A színésznőnek, akinek A korona sorozatban a fiatal Diana hercegnő szerepe hozta meg a nagy áttörést, mostanra immár védjegyévé vált az androgün megjelenés, de ő az egyik fő zászlóvivője a no pants trendnek is. A címlapfotó is ebben a tőle megszokott stílusban készült.  

„Az emberek azért követnek engem, mert láttak valamit, amiben szerepelek. Azt hiszik, hogy vagyok valamilyen, aztán meg fogják látni, ki is vagyok valójában, és hogyan mutatom meg magam – fogalmazott a mgazainnak adott interjújában Corrin. – Soha nem fogom megérteni, miért. Kinek ártasz azzal, hogy önmagad vagy? Miért vagyok ellentmondásos?”

Emma Corrin a Harper's Bazaar címlapján

Emma Corrin a Harper’s Bazaar címlapján

A címlapfotó igen megosztó véleményeket váltott ki a közösségi médiában. Akadtak, akiknél kivitte a biztosítékot a kép, mondván, hogy a ilyesmi nem való címlapra, vagy épp, hogy az ápolatlanságot népszerűsíti.

„Borotválkozz, kérlek… ez nem az emberi jogokról szól, hanem a személyes higiéniáról” – fogalmazta meg kritikáját egy kommentelő.

Mások viszont rámutattak a kettős mércére, hiszen ha egy férfi lenne látható a címlapon szőrös hónaljjal, azon senki sem háborodna fel.

„Mindig meglep, amikor látom, hogy az emberek kiakadnak a testszőrzet miatt. Annyi szörnyű és gonosz dolog történik a világban, te pedig valaki borotválkozási szokásaival foglalkozol” – jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top