nlc.hu
Trend

Kate Middleton híres ruhája A korona sorozatban

Kate Middleton átlátszó ruhában tűnik fel A korona sorozatban

A korona sorozatban újraalkották azt a divatbemutatót is, ahol Vilmos herceg felfigyelt későbbi feleségére.

 A korona sorozat utolsó évadának hátralévő epizódjai december 14-én kerülnek fel a Netflixre. Ezek a részek a 2000-es évek elején játszódnak majd és többek között Vilmos herceg és Kate Middleton megismerkedése, illetve kapcsolatának kezdeti időszaka is része lesz a cselekménynek.

A produkció a minap közzé is tett néhány képkockát az érkező epizódokból, így már bizonyos, hogy a készítők újraalkották azt a St. Andrews Egyetemen tartott jótékonysági divatbemutatót is 2002-ből, ahol Vilmos felfigyelt későbbi feleségére, amikor Kate átlátszó ruhában vonult végig a kifutón. 

A sorozatban a 21 éves Meg Bellamy alakítja a fiatal Kate Middletont, aki külsőleg valóban elképesztően hasonlít rá. A pályakezdő színésznő eddig főként amatőr produkciókban játszott és egy nyílt castingra jelentkezve nyerte el a szerepet, mely meghozhatja számára a nagy áttörést. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné híres ruhája a valóságban és a sorozatban (Fotók: Profimedia/Netflix)

A jelmeztervezők a divatbemutatós jelenethez újrakreálták Katalin híressé vált, áttetsző ruháját is, mely az eredetinek szinte tökéletes mása lett. 

Az eredeti darabot egyébként egy Charlotte Todd nevű, akkor elsőéves divattervező szakos egyetemista készítette annak idején, egy kurzus részeként. Szoknyának szánta ugyan, azonban a bemutatón Kate ruhaként viselte. A kreációt egészen 2011-ig a tervező őrizgette, majd egy aukción 125 ezer dollárért kelt el.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top