nlc.hu
Trend

Elkapkodták Katalin hercegné ruháját

Katalin hercegné régi ruhája annyira népszerű, hogy újra árulni kezdték

Ez is csak megerősíti – ismét –, hogy Katalin hercegné igazi divatikon!

Nem tudjuk, hogy csinálja, de a – most már – Walesi hercegné évről évre egyre gyönyörűbb! A stílusa folyamatosan fejlődik, újra és újra meglepi a királyi család rajongóit, a divatdiktátor szerepbe pedig úgy látszik, Katalin hercegné mostanra tökéletesen beleszokott. Ezt bizonyítja az a ruha is, amit a Top Gun: Maverick premierjére vett fel.

Katalin hercegné és Tom Cruise a Top Gun premierjén

Fotó: Dan Kitwood/Getty Images

A májusban viselt fekete-fehér darabban Katalin csak úgy tündökölt, mikor megjelent a londoni Leicester Square-en férje, Vilmos herceg oldalán. A háromgyerekes édesanya ruháját Roland Mouret tervezte: a fehér, bardot stílusú nyakvonal kihangsúlyozza Katalin kecsességét, a fekete, oszlop szabás pedig a hercegné tökéletes alakjára helyezi a fókuszt.

A Lamble névre hallgató ruhaköltemény egyébként sztreccs anyagból készült, ami csak derékban és csípőben merevebb, így hozza létre ezt a hibátlan homokóra alakot. Emellett eredetileg a ruha háta is egészen meglepő: áttetsző, hálós berakással lepi meg a viselője mögött állókat – bár Kate úgy döntött, hogy ezt a részt inkább fedjék be.

A darabot Roland Mouret az előző szezonban dobta piacra, így szinte lehetetlen volt beszerezni. Egészen mostanáig! Katalin megjelenésének olyan nagy hatása volt, hogy a márka újra árulni kezdte a ruhát (bár ezúttal Cadynek keresztelték el). Nagy szerencsénkre a webshop Magyarországra is szállít, így még épp az ünnepi időszak előtt lecsaphatsz erre a lélegzetelállító, mérhetetlenül elegáns darabra – már ha van rá elég pénzed. A ruha ugyanis 895 fontba kerül, ami átszámítva 423 713 forint.

Katalin hercegné ruhája

Fotó: Roland Mouret

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top