nlc.hu
Trend

Katalin hercegné Self-Portraint ruhái

Menyasszonyoknak készült ruhába bújt Katalin hercegné

Nem a walesi hercegné az egyetlen, aki ezeket a ruhákat viseli. Angol és svéd koronások is örömmel öltik magukra.

Van egy különleges ruhadarab, amit több koronás hölgy is örömmel viselt 2022-ben. Ez pedig nem más, mint a Self-Portrait márka esküvői vendégeknek készült kollekciójának két darabja.

Az egyik egy fekete rakott szoknya, melynek alsó 10 centijét csipke borítja, hozzá pedig egy szűkre szabott elegáns blézer, fényes bevágott gallérral. Ezt az összeállítást viselte – az olcsóbb ruhákat is gyakran viselőKatalin walesi hercegné november 12-én a Royal Albert Hallban, az Emlékezés Napjára szervezett gálaesten. De nem ő az egyetlen! Idén ősszel Beatrix hercegnőn láthattuk ugyanezt a ruhát, amikor unokatestvéreivel együtt, nagymamája, II. Erzsébet koporsója mellett virrasztott. A sort pedig Alexandra hercegnő (II. Erzsébet unokatestvére) unokája, Flora Vesterberg zárja, aki szintén erre az szettre szavazott november elején.

Katalin hercegné, Flora, Beatrix hercegnő

Katalin hercegné, Flora Vesterberg és Beatrix hercegnő a fekete Self-Portrait ruhában (fotó: Profimedia és Getty Images)

A ruha, ma is megtalálható a Self-Portrait webshopjában. A fekete színű összeállításért 440 fontot (kb. 202 ezer forintot) kell fizetni. De választhatunk sötétkék verziót is, amelynek már mélyen dekoltált és rövid ujjú a blézere, ellenben „csak” 183 ezer forintba kerül.

Érdekesség, hogy mind Katalinnak, mind pedig a két éve megházasodott Beatrix hercegnőnek is van fehér verziója ebből az összeállításból, de még a svéd Magdolna hercegnőnek is!

Katalin hercegné, Sarolta hercegnő, György herceg és Vilmos herceg

Katalin a különleges ruha fehér verziójában (fotó:Niklas Halle’n – WPA Pool/Getty Images)

A walesi hercegné idén nyáron, a platinajubileum egyik ünnepségen viselte, Beatrix egy nyári fogadáson, a svéd király legkisebb lánya pedig néhány napja egy jótékonysági eseményen Brazíliában.

A fehér összeállítást viszont egyenesen menyasszonyoknak ajánlják (itt is található meg a webshopban). A szoknyát pedig három különböző blézerrel vehetjük meg 180-200 ezer forint között.

Self-Portrait fehér ruha

A hercegnők kedvenc ruhája fehérben

A Self-Portrait márkát 2013-ban alapította Han Chong Londonban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top