nlc.hu
Trend

Katalin hercegné olcsó ruhái

Katalin hercegné 10 legsikkesebb megfizethető ruhája

Katalin hercegné a fast fashion holmikat is képes úgy viselni, mintha azok luxusholmik lennének. Íme 10 bizonyíték!

Az esküvő másnapján

Becslések szerint nagyjából 110 millió forintnak megfelelő összeget ért az a menyasszonyi ruha, melyben Kate Middleton 2011. április 29-én feleségül ment Vilmos herceghez. A királyi esküvő másnapján aztán, amikor a friss házasok nászútra indultak, Katalin hercegné egy alig 20 ezer forintos Zara ruhában hagyta el a palotát. A holmit később több alkalommal is viselte, ebben jelent meg például Fülöp herceg 90. születésnapján.

Katalin és Vilmos esküvőjük másnapján

Katalin és Vilmos esküvőjük másnapján (Fotó: JOHN STILLWELL / POOL / AFP)

A Pán Péter-galléros kis fekete

A hercegi pár a Child Bereavement UK segélyszervezet saundertoni központjába látogatott 2013-ban. Az eseményre Katalin hercegné egy klasszikus, Pán Péter-galléros kis fekete ruhát választott, mely akkoriban alig 20 ezer forintba került.

A hercegi pár Saundertonban

A hercegi pár Saundertonban (Fotó: PAUL EDWARDS / POOL / AFP)

A pöttyös ruha

Katalin, Vilmos és Harry 2013 áprilisában a Warner Bros leavesdeni stúdiójában jártak, ahol a Harry Potter-filmek díszletét is megnézték. A várandós hercegé ekkor egy krémszínű alapon fekete pöttyös Topshop ruhát viselt, melyet átszámítva 14 ezer forintért árultak. A modellt néhány óra alatt elkapkodták a márka üzleteiből és webáruházából. Katalin a ruhát alig egy hónappal később egy esküvőre is felvette.

Katalin, Vilmos és Harry a leavesdeni Warner Bros Stúdióban, 2013 áprilisában

Katalin, Vilmos és Harry a leavesdeni Warner Bros Stúdióban, 2013 áprilisában (Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP)

A hivatalos fotó

A királyi család 2013. augusztus 20-án tette közzé az első hivatalos családi fotókat, melyeken a hercegi pár elsőszülöttjével, György herceggel látható. A képeken, melyet a hercegné édesapja, Michael Middleton készített, Katalin a Seraphine fuksziaszínű kismamaruháját viseli. A modell ennek köszönhetően annyira felkapottá vált, hogy még most, bő 7 évvel később is szerepel a márka kínálatában. Jelenleg 49 fontot, vagyis nagyjából 19 ezer forintot kérnek érte.

Az első hivatalos fotó a hercegi családról, 2013 augusztusából

Az első hivatalos fotó a hercegi családról, 2013 augusztusából (Fotó: MICHAEL MIDDLETON / Duke and Duchess of Cambridge / AFP)

Egy másik pöttyös

2015 márciusában a hercegné második babáját várta, amikor a londoni Brookhill Gyermekközpontban tett hivatalos látogatást. Aznap egy átlapolós ASOS kismamaruhát öltött magára, mely ennek hatására nagyjából egy óra alatt elfogyott a webáruházból. A modellt a cég újra piacra dobta és máig is árulja, immár Kate ruha néven. Az ára jelenleg 39 dollár, vagyis úgy 12 ezer forint.

A Brookhill Gyermekközpontban, 2015 tavaszán

A Brookhill Gyermekközpontban, 2015 tavaszán (Fotó: ALEX LENTATI / POOL / AFP)

Indiához öltözve

A hercegi pár 2016-os indiai látogatásán Katalin több alkalommal is viselt fast fashion ruhát. A legemlékezetesebb ezek közül egy orientális mintázatú Topshop modell volt, melyet a Kaziranga Nemzeti Parkban tett sétára vett fel. A ruha eredetileg nagyjából 25 ezer forintba került, ám annak rendje és módja szerint elkapkodták belőle a teljes készletet, és akadtak olyanok is, akik a megszerzett darabokat az eBay-en kétszeres-háromszoros áron kínálták a Katalin-rajongóknak.

Az indiai Kaziranga Nemzeti Parkban, 2016 áprilisában

Az indiai Kaziranga Nemzeti Parkban, 2016 áprilisában (Fotó: AFP)

Kockás-masnis

Idén januárban Katalin és Vilmos az észak-angliai Bradfordban járt, ahol a hercegné egy fekete-fehér, tyúklábmintás-kockás ruhában jelent meg, a Zara akkor már kifutóban lévő őszi-téli kollekciójából. A modell eredetileg 22.995 forintba került, ám karácsony után leárazták 5995 forintra.

Katalin hercegné és Vilmos herceg Bradfordban

Katalin hercegné és Vilmos herceg Bradfordban, 2020. január 15-én (Fotó: Charlotte Graham / POOL / AFP)

A leopárdmintás szoknya

Alig egy héttel később a hercegné egy korai fejlesztéssel kapcsolatos tanulmány egynapos promóciós turnéján vett részt. A nap folyamán egy leopárdmintás, pliszírozott Zara szoknyát viselt, egyszerű, fekete garbóval és tűsarkú csizmával. A szoknya eredeti ára 9995 forint volt, ám a leárazáson már 2995 forintért adták. Idén őszre aztán a Zara testvérmárkája, a Stradivarius dobott piacra egy ehhez nagyon hasonló szoknyát.

Cardiffban 2020 januárjában

Cardiffban (Fotó: GEOFF CADDICK / POOL / AFP)

Fejedelmi vörös

Februárban a hercegi pár Walesbe utazott, ahol helyi jótékonysági szervezeteket és vállalkozásokat látogattak meg. Katalin arra a napra egy piros, puffos ujjú, kötött midiruhát választott, szintén a Zarától. A ruha eredetileg alig 16 ezer forintba került, és már azelőtt is kifejezetten kelendő volt, hogy a hercegné viselte volna, így igencsak elkésett, aki ennek hatására szerette volna megszerezni.

Katalin hercegné Walesben

Walesben (Fotó: Rowan Griffiths / POOL / AFP)

Káposztamintás

Június 16-án a hercegi pár hivatalos Twitter-oldalán tettek közzé egy videót, melyen Katalin a kedvesség fontosságáról beszélt a gyerekeknek. A felvételen egy kék alapon fehér, káposztamintás ruhát viselt a Marks&Spencer nyári kollekciójából, mely 39 fontba, azaz nagyjából 16 ezer forintba került. A modellt azonban már akkor is nehéz volt levadászni, ugyanis néhány nappal korábban ilyen ruhában mutatkozott Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb tévés műsorvezetője, Holly Willoughby is.

Koronások hacukái:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top