nlc.hu
Trend

Királyi család szexbabaként

Sokan szeretnék Diana hercegnét szexbabaként viszontlátni

Egy szexbabákat gyártó cég szerint nagy a kereslet a Diana hercegné babákra.

A szexbabákat gyártó Inferno Dolls felfedte, hogy elárasztották a hírességekre hasonlító babák iránti kérelmek, amelyek között nyilvánvalóan a királyi család tagjai is szerepelnek. Nem Diana az egyetlen, akit szexbabaként képzelnének el maguknak az ügyfelek. Meghan Markle és Katalin walesi hercegnő is kelendő lenne a cég szerint.
 
Ben Stroud vezérigazgató azonban királypártiként írja le magát, ami azt jelenti, hogy nem fogunk egyhamar ilyen babákat látni, mivel a jó ízlés és a tisztesség ezt nem engedi meg. „Rendszeresen kapunk felkéréseket Diana hercegnőért, de soha nem rombolnánk le ezzel az ő renoméját. Ha csak a pénz motiválna, megalkotnánk a Meghan Markle és Kate Middleton babákat is, és megnéznénk, ki a legnépszerűbb, de én királypárti vagyok.”
 
A férfi gumibabák közül Tom Hardy lenne a legnépszerűbb. „Gondoltam, hogy népszerű lesz az Egyesült Királyságban, de az amerikaiak és az ázsiaiak is szeretik – mondta Stroud. Ehhez azonban Hardynak is hozzá kellene járulnia, ahogy ennek a modellnek az esetében is ez lett volna a helyes eljárás, de nem így történt… – Nagyon remélem, hogy elfogadja az ötletet, és segít létrehozni egy új babát.”
 
A cég pornósztárok és influenszerek másolatait készíti el, a babákhoz virtuális valóság videókat is mellékelnek. Az Inferno úgy alakítja babáit, hogy olyan fizikai tulajdonságokkal rendelkezzenek, mint a haj, az izmok, az anyajegyek, az arc és a nemi szervek másolata. Egyenként nyolcezer fontért, azaz potom 3,4 millió forintért bérelhető egy ilyen szexjáték három napra.
 
(via)

Diana integet

Még a gyártó szerint is durva ötlet lenne Diana szexbabaként (Fotó: Torsten BLACKWOOD / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top