nlc.hu
Trend

Tudta nélkül lett belőle szexbaba

Tudta nélkül lett a modellből szexbaba – videó

Ugyan hízelgő, hogy róla mintáztak egy szexbabát, de szeretné, ha a cég visszavonná azt a piacról.

Egy 25 éves modell, Yael Cohen Aris megdöbbenve vette észre, hogy egy kínai cég egy olyan szexbabát dobott piacra, ami pontosan ugyanúgy néz ki mint ő. Állítása szerint a Doll Studio a közösségi oldalakon található felvételek alapján készíthette el a babát, amin még az arcán találhat aprócska anyajegyet is ráfestették. És mindez nem lenne elég, még a nevét is ellopták, és az ő fotóival reklámozták a terméküket. 

Yael Cohen Aris egyébként önmagában semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy vannak cégek, amik szexbabákat gyártanak, az viszont nagyon is zavarja, hogy tulajdonképpen ellopták a személyazonosságát. Hozzátette, ügyvédi segítséget kért, és reméli, sikerül elérni, hogy a cég ne árusíthassa a szexbabákat. Megjegyezte azt is, minden rosszban megpróbálja látni a jót, és persze bizonyos szempontból nagyon hízelgő, hogy elég vonzónak tartják ahhoz, hogy képmását ilyen célokra használják fel. 

(via LadBible)

Próbababák a polcon

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

.-.-.-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top