nlc.hu
Trend

Katalin hercegné és Vilmos herceg ruhája a Top Gun: Maverick londoni premierjén

Katalin hercegné megadta a módját a mozizásnak, gyönyörű estélyi ruhában érkezett a Top Gun: Maverick premierjére

Vilmos herceg vadászrepülős bársonycipője azért majdnem elterelte a figyelmet felesége estélyi ruhájáról. De csak majdnem.

Alig ért véget a cannes-i bemutató, másnap már az új Top Gun film londoni premierjét tartották, amelyre Katalin hercegné és Vilmos herceg is hivatalos volt, ők pedig meg kell hagyni, megadták a módját a mozizásnak. A hercegi pár Tom Cruise oldalán lépdelt végig a vörös szőnyegen, Katalin pedig régi jó szokásához híven ezúttal is lenyűgözte a résztvevőket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vett a Top Gun: Maverick film londoni premierjén.

Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vett a Top Gun: Maverick film londoni premierjén (Fotó: Dan Kitwood/Getty Images)

Az eseményre Katalin hercegné egy fekete Roland Mouret estélyi választott, az ejtett vállú, szorosan alakkövető fazonú ruháról egyöntetűen az a divatkritika született, hogy csodásan állt a hercegnén. A klasszikus fazon nőies és a maga módján szexi választás volt, kellően elegáns egy hercegnéhez, de izgalmas hozzá, hogy a divatszerkesztők is felkapják rá a fejüket. Arra pedig pláne, hogy a hercegné alig tudott felmenni a lépcsőn benne, és Tom Cruise volt a gáláns lovag, aki segített neki – a férje helyett.

Egyszerű, fül mögé tűrt frizurát készíttetett, ami remekül illett a ruha szabásához, és éppen ez tette lehetővé, hogy Robinson Pelham Tsar Star Studs and Drop fantázianevű, közel ötmillió forint értékű gyémánt függője méltó kiegészítője legyen öltözékének.

Katalin hercegné ékszerként csak egy gyönyörű, gyémántokkal ékesített függőt viselt.

Katalin hercegné ékszerként csak egy gyönyörű, gyémántokkal ékesített függőt viselt (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Katalin hercegné fülbevalója, amelyet a Top Gun: Maverick londoni premierjén viselt.

Katalin hercegné fülbevalója, amelyet a Top Gun: Maverick londoni premierjén viselt (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Vilmos herceg is megadta a módját a ruhaválasztásnak. Állítólag nagy rajongója az eredeti, 1986-os Top Gun filmnek, és ezt bizonyítandó, szmokingjához vadászrepülő hímzéses cipőt viselt. A fekete bársony loafer egyébiránt a Crockett & Jones angol cipőmárkától van, melynek méretre készített lábbelijei a felső tízezer kedvencei.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a Top Gun : Maverick film londoni premierjén.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a Top Gun : Maverick film londoni premierjén (Fotó: Profimedia)

Vilmos herceg fekete bársony loaferét hímzett vadászrepülő minta díszítette.

Vilmos herceg fekete bársony loaferét hímzett vadászrepülő minta díszítette (Fotó: Profimedia)

Tom Cruise számára kezd mindennapossá válni, hogy a brit királyi család tagjaival találkozik. Vasárnap részt vett II. Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, a Cannes-i Filmfesztiválon pedig a néhai Diana hercegnő iker unokahúgai is ott voltak a Top Gun: Maverick premierjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top