nlc.hu
Trend

Lady Eliza és Lady Amelia Spencer a Cannes-i filmfesztiválon

Diana hercegnő iker unokahúgai káprázatosan festettek a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén

A Top Gun: Maverick cannes-i premierjén vett részt Lady Eliza és Lady Amelia Spencer, Diana hercegnő iker unokahúgai.

A tegnapi nap fő attrakciója Cannes-ban a Top Gun:Maverick premierje volt, és ennek megfelelően a vörös szőnyegen is csak úgy tobzódtak a sztárok. Bár az est Tom Cruise-ról szólt, a Spencer-ikrek, Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer azonnal ellopták a show-t, mikor megjelentek az eseményen.

Diana hercegnő 29 éves unokahúgai alig több mint egy éve költöztek át a dél-afrikai Fokvárosból Londonba, és vágtak bele a modellkedésbe, a márkák máris kapkodnak értük, és az sem véletlen, hogy szívesen látott vendégek voltak a filmbemutatón is. A brit arisztokrácia népszerű tagjaiként bárhol megjelennek, az hírértékű lesz.

Szoros kötelék fűzi őket egymáshoz, számos alkalommal nyilatkozták már, hogy egymás legjobb barátai. A kedden indult Cannes-i filmfesztiválon most első alkalommal vettek részt, és rögtön káprázatos estélyi ruhákban tűntek fel a vörös szőnyegen. Lady Amelia fekete, aszimmetrikus szabású, pliszírozott sifon estélyit viselt, míg testvére egy szintén fekete, ezüstös rátétektől csillogó, halter nyakú estélyit, melyet a combig felérő sliccelés még különlegesebbé tett. Mindkét ruha az Alberta Ferretti divatháztól való.

Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Top Gun: Maverick premierjén a Cannes-i filmfesztiválon 2022-ben.

Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Top Gun: Maverick premierjén a Cannes-i filmfesztiválon 2022-ben (Fotó: Gisela Schober/Getty Images)

Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Top Gun: Maverick premierjén, mindketten az Alberta Ferretti divatháztól választottak estélyi ruhát az eseményre.

Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Top Gun: Maverick premierjén, mindketten az Alberta Ferretti divatháztól választottak estélyi ruhát az eseményre (Fotó: Profimedia)

Később az ikerpár a Chopard Gentleman’s Evening fogadásán is részt vettek, ahol a nagyérdemű ismét megcsodálhatta ruháikat és az azokhoz a Chopardtól választott, drágakövekkel ékesített függőket és karpereceket, gyűrűket.

Lady Amelia Spencer

Lady Amelia Spencer (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Lady Eliza Spencer

Lady Eliza Spencer (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images for Chopard)

Lady Amelia Spencer és Lady Elisa Spencer a Chopard Gentleman's Evening eseményén Cannes-ban.

Lady Amelia Spencer és Lady Elisa Spencer a Chopard Gentleman’s Evening eseményén Cannes-ban (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Eliza és Amelia Diana hercegnő öccse, Charles Spencer és első felesége, Victoria Aitken lányai, házasságukból született Kitty Spencer, aki szintén modellkarrierbe kezdett, és Louis Spencer, aki az egyetlen fiú leszármazottként megörökli majd apja grófi rangját. A család azonban nem csak belőlük áll, anyai ágon van egy féltestvérük, Samuel, apai ágon pedig három fiatalabb húguk, akik Charles Spencer második házasságából születtek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top