nlc.hu
Család

Ő Lady Kitty Spencer milliárdos párja

32 évvel idősebb, dél-afrikai milliárdost szeret Lady Kitty Spencer, Diana hercegnő modell unokahúga

Lady Kitty Spencert, Diana hercegnő unokahúgát gyakran emlegetik a néhai walesi hercegné hasonmásaként, amit megtisztelőnek tart ugyan, ám nem ezzel szeretne kitűnni. 

Lady Kitty Spencer 1990. december 28-án született Diana hercegnő öccse, Charles Spencer és akkori neje, Victoria Aitken első közös gyermekeként. 1995-ben a család Fokvárosba költözött, hogy gyermekeiket a reflektorfénytől távol nevelhessék fel. 18 évesen a brit Tatler magazin címlapján pózolt, ezzel tért vissza a köztudatba. Ezt követően még Dél-Afrikában belevetette magát a társasági életbe, ahol hamarosan a közeg egyik legstílusosabb személyiségként szerzett hírnevet. Mindezzel párhuzamosan a tanulmányait sem hanyagolta el: először pszichológiát, politikát és angol irodalmat tanult a Fokvárosi Egyetemen, később művészettörténetet és olasz nyelvet hallgatott Firenzében, majd a londoni Regent Egyetemen luxusmárka-menedzsment mesterszakon szerzett diplomát.

Lady Kitty Spencer

Szüleivel 1993-ban és 2020-ban

2015-ben szerződött le a világhírű Storm modellügynökséghez, modellkarrierje viszont csak két évvel később indult be igazán. A milánói divathéten a Dolce & Gabbana kifutóján debütált, majd az olasz divatház 2018-as kampányának arca lett, ősszel pedig ismét visszatért a kifutóra.

Dolce&Gabbana 2018

A Dolce&Gabbana 2018-as divatbemutatója ( Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)

„Monica Belluccival, Carla Brunival, Isabella Rossellinivel, Helena Christensennel, Naomi Campbellel léptem kifutóra, őrület volt. Mindannyian a színpadon álltunk, én hátul. És amikor a függönyök felgördültek és a reflektorok ránk világítottak, mindenkinek pózba kellett vágnia magát, de engem annyira lefoglalt, hogy ezekkel az istennőkkel lehetek együtt, hogy csak álltam és bámultam őket” – mesélte erről utóbb egy interjújában.

Lady Kitty Spencer Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Szintén 2018-ben a BVLGARI márka nagykövete lett. Feltűnt továbbá a legnevesebb divatmazinokban a Harper’s Bazaartól az Elle-en át a Vogue-ig. Az elmúlt években főképp a világot járta, és különféle divateseményeken, partikon, illetve fotózásokon vett részt. Minden korábbinál többen felfigyeltek rá azonban Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén, mely után alig egy nap alatt félmillióval gyarapodott a követői száma az Instagramon.

Lady Kitty Spencer és vőlegénye, Michael Lewis

Lady Kitty Spencer és vőlegénye, Michael Lewis (Fotó: Profimedia)

Lady Kitty 2020 januárban jelentette be eljegyzését a nála 32 évvel idősebb, dél-afrikai milliárdos üzletemberrel, Michael Lewisszal. Bár nyilvános eseményeken nem mutatkoznak közösen, tudható volt, hogy évek óta egy párt alkotnak és számos lesifotó is készült róluk. Az esküvőt még a tavalyi évre tervezték, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk, ám idén nagy valószínűséggel már megtartják. A pár egy 19 millió font értékű házban él Londonban, de sok időt töltenek Dél-Afrikában is.

Lady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

„Nagyon különbözőek vagyunk, egészen másképp nézünk ki, csak tettünk néhány hasonló dolgot, különböző időkben” – nyilatkozta azzal kapcsolatban, hogy folyton Diana hercegnőhöz hasonlítgatják. Ezzel elsősorban a jótékonysági munkájára utalt, ugyanis több karitatív szervezet, többek között a fiatalokat segítő Centrepoint, a Save the Children, illetve a katonacsaládokat támogató Give Us Time támogatója, de Elton John AIDS Alapítványának is többször gyűjtött már. 

Bár ő Spencer gróf első gyermeke, azonban az örökösödés szabályai szerint a cím és családi birtokok nem rá, hanem az öccsére, az elsőszülött fiúra, Louis Spencerre, Althorp vikomtjára szállnak majd. Lady Kitty a jövőbeli karrierjét is a divatiparban képzeli el.

„Mindig úgy terveztem, hogy kreatívabb vonalon dolgozom majd a divatban, divatcégekkel működöm együtt, vagy esetleg saját luxusmárkát alapítok” – mondta erről.

Még több királyi titok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top