nlc.hu
Trend

A Vogue szerkesztője Katalin hercegné öltözködéséről

Franciásabban öltöztetné Katalin hercegnét a Vogue szerkesztője

A divatszakértő szerint többször kéne feketét hordania a brit trónörökös feleségének.

Kétségtelen, hogy a brit királyi család egyik legelegánsabb és legstílusosabb tagja Katalin hercegné. Vilmos herceg felesége rendre feltűnést kelt a visszafogott, mégis ízléses ruháival. Ám most Carine Roitfeld, a Vouge divatlap korábbi szerkesztője azzal jelentkezett, hogy átalakítaná a hercegné öltözködését.

Harry herceg, Meghan Markle, Katalin hercegné és Vilmos herceg

Harry herceg, Meghan Markle, Katalin hercegné és Vilmos herceg egy 2018-as eseményen. (fotó: Profimedia)

Szerinte a wales-i hercegnő túl kifinomult és jót tenne neki, ha franciásabban öltözködne, ráadásul többet kellene fekete ruhadarabokat hordania.

Bár nem valószínű, hogy a Vogue egykori szerkesztőjének véleménye befolyásolná Katalin ruhaválasztását, némi változás már látszik a hercegné öltözködésén. Az elmúlt hónapokban Katalin lemondott szeretett ruháiról, és gyakrabban választott nadrágkosztümöt. A szakértők úgy vélik, hogy ez a stílusváltás a királynő halála óta betöltött kiemelkedőbb királyi szerepének köszönhető.

A királyi stílusszakértő, Miranda Holder hozzátette a Hello!- magazinnak, hogy „Katalin hercegnő imázsa határozottan komolyabb, üzletasszonyosabb lett, mióta walesi hercegnő vált belőle; komolyabb ruhatára a királyi családon belüli nehézsúlyú szerepének súlyát tükrözi.” (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top