nlc.hu
Trend

Katalin hercegné katonai öltözékben

Ilyen öltözéket még soha nem viselt Katalin hercegné

Szokatlan összeállításra cserélte szofisztikáltan elegáns öltözékét Katalin hercegné. Persze jó oka volt rá.
Katalin hercegné

Katalin hercegné az esetek többségében rangjához méltó, és a rá vonatkozó szigorú szabályoknak megfelelő, szofisztikáltan elegáns öltözékekben jelenik meg a nyilvánosság előtt, azonban ha az alkalom megkívánja, olykor eltér ettől. Ennek köszönhetően láthattuk már többször például sportruházatban, túraruhában, sőt még sortban is. Úgy azonban még sosem öltözött fel, ahogyan a minap.

A hercegnét még nyáron nevezte ki III. Károly a királynő 1. dragonyos gárdája vezérezredesévé. Katalin ennek apropóján szerdán látogatást tett az egységnél, mégpedig – részben – egyenruhában. Az alakulat uniformisának terepszínű kabátját és sisakját viselte, melyet egyszerű, fekete skinny nadrággal és barna bakanccsal kombinált.

A hercegné találkozott az egység néhány tagjával és családtagjaikkal, kipróbált egy katonai járművet, végül pedig néhány kitüntetést is kiosztott. Az eseményekről készült fotókat az alábbi galériára kattintva nézheted meg:

Katalin hercegné katonai ruházatban
Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top