nlc.hu
Trend

Katalin hercegné lazább fazonra cserélte a skinny farmert

Katalin hercegné váratlan fazonra cserélte a szűk farmert

Szerintünk határozottan jó döntés volt Katalintól, hogy kicsit elszakadt a skinny fazonú farmertől.

A hivatalos események általában nem teszik lehetővé, hogy Katalin hercegné valami lazábbra cserélje a visszafogott blézereket és midiruhákat. Ám amikor olykor mégis eltávolodik a formális öltözékektől, akkor szinte kivétel nélkül skinny farmert visel, ami a hercegné ruhatárában mindig is alapdarab volt. Legutóbb viszont egy bővebb fazonra cserélte a jól bevált szűk farmert.

A hercegné november 2-án Skóciába érkezett, hogy meglátogassa az Outfit Moray nevű jótékonysági szervezetet, amely a fiatalok szabadtéri tanulásával és tevékenységeivel foglalkozik. A látogatás része volt a királyi pár skóciai körútjának, amely során kis szervezetekkel találkoznak, és felhívják a figyelmet a mentális egészség fontosságára.

Kate Middleton egy lezserebb, relaxed szabású, középmagas derekú, Mother márkájú farmert viselt, amelyet egy fekete garbóval és egy zöld, steppelt Burberry kabáttal kombinált.

Katalin walesi hercegnő meglátogatja az Outfit Moray díjnyertes jótékonysági szervezetet 2023. november 2-án a skóciai Moray-ban

Katalin walesi hercegnő meglátogatja az Outfit Moray díjnyertes jótékonysági szervezetet 2023. november 2-án a skóciai Moray-ban (Fotó: Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images)

Ami a lábbelit illeti, Katalin ezen a téren is meglepően informális volt, a londoni Reiss márka barna Chelsea csizmáját választotta.

(TZR)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top