nlc.hu
Trend

Katalin hercegné öltözéke a Remembrance Sunday-en

II. Erzsébet fülbevalója ragyogott Katalin hercegné fülében

Katalin hercegné nem vásárolt új ruhát az Emlékezés Vasárnapján tartott ceremóniára, ám egy olyan ékszert viselt, amit még soha nem láthattunk rajta.

Nagy-Britanniában a I. világháborút lezáró tűzszünet évfordulójához, vagyis november 11-éhez legközepebb eső vasárnap a Remembrance Sunday. A háború halottainak tiszteletére emelt londoni Cenotaphnál tartott központi megemlékezésen természetesen megjelentek a brit királyi család tagjai. A ceremónián Katalin hercegné egy katonai ihletésű Catherine Walker kabátban jelent meg, melyet 2019-ben szintén a Remembrance Sunday-en egyszer már viselt. A kalapja szintén nem egy új darab: a Philip Treacy fejfedőt először 2006-ban vette fel, majd 2012-ben és 2017-ben ugyancsak az Emlékezés Vasárnapján.

Katalin hercegné az Emlékezés Napján

Katalin hercegné az Emlékezés Vasárnapján (Fotó: TOBY MELVILLE / POOL / AFP)

A walesi hercegné fülében azonban egy olyan ékszer ragyogott, melyet eddig még soha nem viselt. A gyöngyös-gyémántos fülbevaló II. Erzsébet ékszergyűjteményéből való, a néhai brit uralkodó utoljára 2003-ban, Nigériában tett látogatásán viselte azt egy díszvacsorán. Az ugyanehhez ékszerszetthez tartozó bross pedig ott volt a kedvenc darabjai között. 

Katalin hercegné az Emlékezés Napján

(Fotó: HENRY NICHOLLS / POOL / AFP)

Katalin ismét stílusosan párosította a modern és a klasszikus elemeket, és megható módon tisztelgett öltözékével a tavaly elhunyt királynő emléke előtt is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top