nlc.hu
Trend

Katalin és Vilmos kemény kritikát kapott

Kamilla királyné barátja leszólta Katalin hercegné külsejét

Nicky Haslam belsőépítész a legkevésbé sincs elragadtatva Katalin hercegné stílusától, de nem kímélte Vilmost sem.

Katalin hercegné korunk egyik legmeghatározóbb divatikonja, azonban akadnak olyanok, akiket még az ő stílusa sem nyűgöz le, sőt. Nicky Haslam, Viktória királynő egyik keresztlányának leszármazottja és Kamilla királyné jó barátja is közéjük tartozik. A 84 éves belsőépítész úgy véli, hogy Katalin stílusa nem elég szofisztikált, inkább gyerekes és férjével, Vilmos herceggel együtt úgy néznek ki, mint a bábuk egy áruház kirakatában.

A hercegi család

A hercegi család (Fotó: Profimedia)

Haslam minden évben összeállít egy listát arról, hogy mik voltak azok a dolgok a világban, melyek zavarták őt elmúlt esztendő folyamán. A listára idén a hercegi pár is felkerült. 

„Ha megnézzük a régi időkben készült képeket, a királyi család tagjainak csodálatos, egzotikus ruhái voltak. De most úgy néznek ki, mint a próbababák a Peter Jones kirakatában – fogalmazott, Katalint és Vilmost kritizálva. – Gyerekes dolgokat csinálnak, például fociznak és játszanak. Nem is lehetnének kevésbé kifinomultak. Nem járnak irodalmi ebédekre, nem olvasnak különleges könyveket, nem járnak színházba.”

A belsőépítész kifogásolja azt is, hogy a hercegi család tagjai gyakran viselnek kék színt. „Számtalan képet láthatsz a családról, amelyeken a kék különböző árnyalatait viselik. Hétköznapi. Olyan furcsa látni, hogy egy egész család kékbe öltözött. A kis Charlotte hercegnő nem szeretne fehéret viselni?”

Nicky Haslam

Nicky Haslam (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Nicky Haslam listájára a hercegi család megjelenésén kívül ebben az évben felkerültek még többek között a földönkívüliek, a fesztiválok, a podcastek, Karl Lagerfeld macskája, Choupette, a sarki fény, a 2-es típusú cukorbetegség, az arborétumok, az overallok és a gallér nélküli férfi ingek is. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top