nlc.hu
Trend

Katalin hercegné fotós trükkjei

Ezért mutat tökéletesen minden fotóján Katalin hercegné

Katalin hercegné a világ egyik legtöbbett fotózott embere, aki pontosan tudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy a lehető legjobban mutasson a képeken.

Talán neked is feltűnt már, hogy Katalin hercegné jóformán az összes róla készült fotón kifogástalanul mutat. Ez egyrészt nyilván annak köszönhető, hogy kifejezetten fotogén. Ahhoz azonban, hogy még véletlenül se készüljenek róla előnytelen felvételek, ő is bevet néhány trükköt, melyeket a The Sun hasábjain leplezett le egy profi fotós, Olivia West.

Előre szegett áll

Amikor a hercegné mosolyog, az állát mindig kissé előre szegi, ami feszesebbé teszi az állát és egyben vonzóbbá az arcát. 

„A legtöbb ember visszahúzza az állát, amikor mosolyog, ez pedig egyfajta tokás vigyort eredményez, ami nem túl vonzó. Mindig azt tanácsolom az embereknek, képzeljék el, hogy egy kerítésen néznek át, csúsztassák át rajta az állukat, majd kissé szegjék lefelé úgy, hogy aztán ne tudják visszahúzni, mert a kerítés útban van” – magyarázta a fotós.

Katalin hercegné

Előre szegett állal mosolyog (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Leengedett vállak

Katalin mosolygáskor odafigyel arra is, hogy ne húzza felfelé a vállait, ahogyan azt a legtöbben önkéntelenül is teszik. Ez minden esetben elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Katalin hercegné

Leengedve tartja a vállait (Fotó: Charlie Crowhurst/Getty Images)

Karcsúsító kéztartás

Amikor sétál vagy áll a nyilvános megjelenésein, a karjait leggyakrabban enyhén behajlítva, a kezeit pedig maga előtt, nagyjából derékmagasságban tartja. 

„Ez a rés van a karjai és a teste között, ami megmutatja sudár alakját. Ez a póz nagyon karcsúsít” – mondta West. 

Katalin hercegné

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Kifinomult integetés

A királyi család tagjaként a tömegnek való integetés is a kötelességei közé tartozik. Erre egy kifinomult technikát alkalmaz: a felkarját a teste mellett mozdulatlanul tartja, könyökből emeli csak az alkarját és integetés közben csak ezt mozgatja. 

Katalin hercegné

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top