nlc.hu
Trend

Katalin hercegné Diana hercegnő ékszereiben

Ennél jobban semmi nem bizonyítja, hogy Katalin hercegné Diana tökéletes utódja

Diana hercegnő magasra tette a lécet, de azt gondoljuk, Katalinnak sikerült a nyomdokaiba lépnie.
Katalin és Vilmos

December 2-án rendezték meg az Earthshot díjátadót, amin Katalin hercegné nem csupán egy komfortzónáján kívüli ragyogó zöld ruhájával keltett feltűnést – ami egyébként élénk színe ellenére is meglehetősen jól állt neki -, hanem azzal is, hogy Diana hercegnő smaragdból és gyémántból készült nyakláncát viselte. Ez volt Diana kedvenc ékszere, 1981 és 1997 között rendszeresen hordta, hol nyakláncként, hol fejdíszként – bár utóbbi állítólag egy véletlen műve volt, a szívek hercegnője megpróbálta az ékszert a nyakába csatolni, de elakadt a homlokán és végül úgy megtetszett neki, hogy ott hagyta.  

Diana tragikus halála óta az ékszert egyetlen családtag sem viselte, ezért is annyira különleges alkalom, hogy Katalin úgy döntött, ideje elővenni a fiókból. Persze a gesztus több volt, mint egyszerű PR-fogás, II. Erzsébet királynő halálával ugyanis Katalin megörökölte Dianától a walesi hercegné címet, így ennél jobban nem tudta volna kifejezni, mennyire nagy becsben tartja Vilmos herceg édesanyjának emlékét.

Nem ez volt azonban az első eset, hogy valamilyen formában tisztelgett Diana öröksége előtt, a következő képsorok bizonyítják, hogy mindig is tisztelettel adózott az egykori hercegnő előtt.  

Diana hercegnő és Katalin hercegnő ékszerei
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top