nlc.hu
Trend

Katalin hercegné a Trooping of Colour ünnepségen

Káprázatosan festett Katalin hercegné a királynőnek rendezett ünnepségen

Hófehér kabátruhájához ennél szebb kiegészítőket nem is választhatott volna Katalin hercegné.

Katalin hercegné mindenkit elkápráztatott megjelenésével, a Trooping the Colour ünnepségre egy elegáns kabátruhát választott, melyhez kiegészítőként nemcsak különleges kalap dukált, de Diana hercegnő ékszereit is viselte.

Katalin hercegné Kamilla hercegné társaságában a 2022-es Trooping the Colour ünnepségen.

Katalin hercegné Kamilla hercegné társaságában a 2022-es Trooping the Colour ünnepségen. (Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Négynapos nagyszabású rendezvénysorozattal ünneplik csütörtöktől az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő platinajubileumát, ennek első, hivatalos rendezvényeként tartották meg a Trooping the Colour Ceremóniát, ami egy zászlós díszszemle, melyen a királyi család apraja-nagyja részt vett – még Harry és Meghan is, igaz, ők azért az erkélyre nem állhattak ki. Nem úgy Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei, akik már a hintós felvonuláskor ellopták a show-t.

II. Erzsébet királynő, Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyerekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. a Buckingham Palota erkélyén a Trooping The Colour ünnepségen.

II. Erzsébet királynő, Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyerekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a Buckingham Palota erkélyén a Trooping The Colour ünnepségen. (Fotó: Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Katalin hercegné az alkalomra egy hibátlanul az alakjához illő, hófehér Alexander McQueen kabátruhát választott – attól a divatháztól, ami anno az esküvői ruhájáért is felelt -, melyhez Philip Treacy tengerészkék-fehér kalapot viselt, sötétkék kézitáskát és azokat a fülbevalókat valamint nyakláncot, melyek egykor Diana hercegnőé voltak. A zafírral és gyémántokkal kirakott ékszerek különlegessége, hogy tökéletesen illenek Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjéhez, mely szintén a néhai Diana hercegnőé volt. Az ékszereket még 2011-ben, esküvői ajándékként kapta.

Katalin hercegné a Trooping the Colour ünnepségen (Fotó: Andrew Matthews/PA Images via Getty Images)

Katalin hercegné a Trooping the Colour ünnepségen (Fotó: Andrew Matthews/PA Images via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top