nlc.hu
Trend

Katalin hercegné kedvenc Zara blézere

Egy 23 ezer forintos blézer Katalin hercegné kedvence

Katalin hercegné több színben is megvette és többször is viselte az elmúlt hónapokban a luxuskategóriásnak távolról sem nevezhető blézert.

Katalin hercegnéről köztudott, hogy a gardróbjában a luxusmárkák darabjai mellett számos fast fashion holmi is megtalálható. A walesi hercegné a minap a rögbi világbajnokság negyeddöntőjén, az Anglia-Fidzsi-szigetek összecsapáson tette tiszteletét a franciaországi Stade de Marseille-ben. Az eseményen egy elegáns, ekrü színű, duplasoros gombolású bukléblézert viselt, mely azonban nem valamely luxusdivatház kollekciójából való, hanem a Zarából. A ruhadarab ráadásul nem is most először volt rajta, ugyanis azt már idén februárban is felvette egy alkalommal, az angliai Derbyben tett látogatásán. 

Katalin hercegné Zara blézerben
Megnézem
Összes kép (4)

A hercegné valószínűleg kifejezetten kedveli ezt a modellt – amire minden oka meg is van, hiszen nagyon jól áll neki –, ugyanis nem csak ekrü, hanem piros színben is megvásárolta. Ez utóbbi verziót szintén több alkalommal magára öltötte már, legutóbb idén szeptemberben.

A Zara blézer

A blézert 22 995 forintért jelenleg is meg lehet vásárolni (Fotó: Zara)

A szóban forgó blézer egyébként több szezon óta a fast fashion márka egyik népszerű terméke, olyannyira, hogy azt az új kollekciókkal újra és újra piacra dobják. Jelenleg a Katalin által is viselt ekrü mellett fekete színben kínálják, ha nem is fillérekért, de viszonylag megfizethető áron, 22 995 forintért. Vélhetőleg a hercegné hatására Angliában már közel a teljes készletet elkapkodták belőle, nálunk viszont egyelőre még minden méretben elérhető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top