nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet unokája, Lady Louise Windsor dolgozik

Minimálbéres munkát vállalt II. Erzsébet unokája, Lady Louise Windsor

A királynő unokája az egyetem előtt próbálja ki, milyen a kemény munka.

Edward herceg 18 éves lánya óránként 6,83 fontot keres egy kertészeti központban. II. Erzsébet királynő unokája azelőtt állt munkába, hogy elkezdi tanulmányait a St. Andrews Egyetemen. Lady Louise Windsor pár napot dolgozik hetente a kertészetben, ahol minimálbért keres, miközben egy 30 millió font értékű kastélyban él a Bagshot Parkban.

Lady Louise Windsor

Lady Louise Windsor (Fotó: Getty Images)

A Buckingham-palota tegnap erősítette meg a hírt, hogy Windsor bekerült a St. Andrews-i Egyetemre, ahol annak idején Vilmos herceg és Katalin hercegné  is találkozott. 

A kertészetben, melynek pontos nevét nem hozták nyilvánosságra, Lady Louise a kasszában segédkezik, üdvözöli az embereket, metsz és növényeket ültet. „Tudtam, hogy a megélhetési válság rossz, de nem gondoltam volna, hogy valaha a királynő unokáját fogom látni kertészeti központban dolgozni” – nyilatkozta egy vásárló a lapnak.

Egy másik pedig hozzátette: „Úgy tűnt, a személyzet imádta őt. Nem minden nap veszed meg a begóniádat egy királyitól.” Egy harmadik vásárlónak kétszer is meg kellett néznie Lady Louise-t, mert nem hitt a szemének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top