nlc.hu
Szabadidő

Dédunokái körében látható II. Erzsébet királynő

Sosem látott fotóval emlékezett meg a királyi család II. Erzsébet születésnapjáról

II. Erzsébet királynő dédunokái körében látható egy tavaly nyáron készült fotón, amit eddig nem láttunk.

Pontosan 97 éve, 1926. április 21-én született meg II. Erzsébet brit királynő. A tavaly ősszel elhunyt uralkodóról a walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin hivatalos Instagram-oldalán tűnt fel egy sosem látott felvétel, melyen a királynő a család legkisebb tagjaival látható.

II. Erzsébet a dédunokáival

Elől: Mia Tindall, Lucas Tindall, II. Erzsébet, Savannah Phillips. Középen: Lena Tindall, György herceg, Sarolta hercegnő, Isla Phillips, Lajos herceg. Hátul: Lady Louise Windsor , Jakab wessexi gróf (Fotó: Princess of Wales/Instagram)

„Ma lett volna a néhai Erzsébet királynő 97. születésnapja. Ez a fénykép – melyen néhány unokájával és dédunokáival együtt látható – tavaly nyáron készült Balmoralban” – írták a képhez, amit Katalin hercegné készített. A felvételen Eduárd edinburgh-i herceg két gyermeke, Vilmosék három gyermeke, valamint Zara Tindall három gyermeke és Peter Phillips két lánya szerepelnek II. Erzsébet körében. A fotóról hiányoznak Harry és Meghan gyermekei, akik nem tartózkodtak Angliában.

A hercegné korábban már fotózta a királynőt Fülöp herceggel, valamint dédunokáikkal még 2018-ban. Az a fotó szintén a Balmoral-kastélyban készült, Lajos herceg akkor még alig volt 3-4 hónapos.

II. Erzsébet több mint 70 évig szolgálta a szigetországot, ezzel ő volt a leghosszabb ideig hatalmon lévő brit uralkodó.

II. Erzsébet és Fülöp herceg a dédunokákkalI

II. Erzsébet és Fülöp herceg a dédunokák körében 2018-ban (fotó: Profimedia/he Duchess of Cambridge.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top