1 milliót költ havonta a fenekére a 24 éves modell

nlc | 2024. Október 14.
A brazil fenékszépségverseny győztese nem sajnálja a havi 1 millió forintnak megfelelő összeget a legnagyobb kincsére.

Havonta 1 millió forintnak megfelelő összeget fizet egy személyi edzőnek Larissa Sumpani azért, hogy segítsen a fenekét formában tartani. A Miss BumBum fenékszépségverseny első helyezettje a hátsó felét tartja a legnagyobb kincsének és saját bevallása szerint heti hat napon, napi négy órát tölt az edzőteremben csak a farizmai edzésével

„Az edzőmre és az edzőteremben eltöltött időmre fordított pénz soknak tűnhet, de a legformásabb fenék fenntartása érdekében nem fogom vissza magam” – mondta a modell a Need To Know-nak.

Larissa Sumpani (Fotó: Profimedia/Jam Press)

Az edzője személyre szabott gyakorlatsort dolgozott ki a fenékkirálynő számára, mely olyan különleges guggolásokból és technikákból áll, amelyekről még soha senki nem hallott.

„Ez komoly munka. Kezdetben a fájdalom szinte elviselhetetlen volt. Másnap alig tudtam kikelni az ágyból” – idézte fel a modell a kezdeti nehézségeket.

Azóta a szervezete már alkalmazkodott a kemény edzésekhez és ő maga is megtanulta jobban kezelni az izomlázat annak érdekében, hogy díjnyertes fenekét a lehető legjobb formában tartsa. 

Exit mobile version