Angelina Jolie új frizurával lépett a vörös szőnyegre

nlc | 2024. Október 28.
Angeline Jolie új filmje premierjén viselte a tőle meglehetősen szokatlan frizurát. Remekül állt neki.

A Velencei Filmfesztivál és a szeptemberi, New York-i premier után a hétvégén Los Angelesben, az AFI Filmfesztiválon is bemutatták a világhírű operaénekes, Maria Callas életének utolsó éveiről szóló Maria című filmet, melyben a legendás operadívát egy másik díva, Angelina Jolie formálja meg. A 49 éves színésznő természetesen személyesen is megjelent az eseményen és a külsejével mindenkit meglepett, ugyanis egészen másképp festett, mint ahogyan megszokhattuk tőle a vörös szőnyegen. 

Angelina Jolie új frizurája (Fotó: Profimedia)

A színésznő egy letisztult, nude színű selyemruhát viselt, melyet barna sállal kombinált. A haját viszont ezúttal begöndörítették, az összhatás pedig még glamúrosabbá vált a klasszikus fekete tusvonal és vörös rúzs kombinációjától.  

Jolie nemrégiben a CR Fashion Book fotózásán is viselt már ehhez hasonló, göndör frizurát. Ezúttal pedig a vörös szőnyegre is „magával vitte” ezt a hajstílust, így könnyen elképzelhető, hogy a tartós frizuraváltás mellett döntött. 

Lenyűgözően festett a színésznő (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

A trendelőrejelzések szerint egyébként az Angelia Jolie-éhoz hasonló, hetevenes-nyolcvanas évek stílusát idéző, hatalmas, göndör frizurák visszatérőben vannak a divat fősodrába. A színésznő pedig három évtizede tartó pályafutása során mindig is ott volt a világ vezető trendsetterei között, megjelenésével időről időre divatot teremtett vagy épp aktuális irányzatokat tett még népszerűbbé. 

Színészi pályája és az életében szintén jelentős szerepet betöltő jótéknysági munkája mellett egyébként a divatiparban is jelen van. Tavaly májusban Atelier Jolie néven nyitott divatüzletet New Yorkban, ám akkor, illetve azóta is több nyilatkozatában leszögezte: nem azért, mert saját maga akarna divattervezőként érvényesülni. 

„Nem akarok nagy divattervező lenni. Lehetőséget akarok biztosítani, hogy mások azzá váljanak – fogalmazott néhány hónapja a Vogue-nak adott interjújában a világsztár. –  Sok kézművessel találkoztam az évek során, nagyon ígéretes, tehetséges emberekkel, és szeretném látni, ahogy fejlődnek.”  

A színésznő nevével fémjelzett bolt voltaképpen sokal több is, mint egy szimpla divatüzlet, hiszen ott nem csupán tervezői ruhákat és kiegészítőket árusítanak, de működik benne egy upcycling műhely, helyet kapott egy művészeti galéria, valamint egy kávézó is, ahol a világ különböző tájairól érkezett menekültek dolgoznak. 

via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version