Baby Gabi a szülés után őszintén mesélt az anyaságról

nlc | 2017. Január 28.
Az énekesnő azt mondja, férjével annyira megszokták már, hogy egyszerre két piciről kell gondoskodniuk, hogy egy gyerek mellett unatkoznának.

“Emlékszem, állandóan kakaós csigát ettem volna a kilenc hónap alatt, de mivel az orvosom szigorú szénhidrátdiétát szabott meg számomra, le kellett mondanom a kedvenc édességemről” – kezdte Baby Gabi a Blikknek adott interjúját, melyben őszintén és sugárzóan boldogan mesélt arról, milyen az élete két, négyhónapos kisfiú édesanyjaként.

A férjemmel gyakran viccelődünk azzal, hogy nekünk egy gyerek unalmas lenne!” – mondja Gabi, aki a diabéteszkúrának köszönhetően a terhessége alatt mindössze 12 kilót szedett fel, most pedig két kilóval könnyebb is, mint a teherbeesése előtt. “Annyira hozzászoktunk az ikrekhez, hogy nem is tudnánk elképzelni, hogy ne két babáról gondoskodjunk” – tette hozzá a büszke anyuka, akinek mindkét gyermeke nyugodt és kiegyensúlyozott.

“Persze nálunk is volt hasfájás, meg most jönnek a fogacskáik, de nem jellemző rájuk a sírás és hogy nyűgösek lennének.” Gabi elárulta azt is, hogy éjszakánként egyszer kel a kicsikhez, hogy megetesse őket.

Olvass még többet Baby Gabiról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version