Gundel Takács Gábor ingyen vállalta új munkáját

nlc | 2017. Február 23.
Az budapesti olimpiai pályázat szóvivői posztját társadalmi munkában vállalta el Gundel Takács Gábor.

Zajlik az élet Gundel Takács Gábor körül. Alig hagyta ott a köztévét, máris egy másik megosztó munkakört talált: a 2024-es budapesti olimpiai pályázat szóvivőjének állt.

A Bors megkérdezte a tévést, mi állt a döntése hátterében. Gundel szerint ez egyszerű: hisz az olimpiarendezésben. “Ezt a pozíciót társadalmi munkában vállaltam el, és akkor is igent mondtam volna a felkérésre, ha még az MTVA alkalmazásában lennék. Azt gondolom, hogy ha tehetek bármit egy sikeres olimpiai rendezésért, akkor azt szívesen teszem. Mert hiszek benne. Eddig nem volt megfelelő a kommunikáció, vonjuk le a tanulságokat, meg kell nézni, hogyan csinálhatnánk jobban, közérthetőbben a dolgunkat. A hazai olimpiai rendezés jó ötlet, viszont nem szabad, hogy politikai játszótéren dőljön el a sorsa. Hiszek benne, hogy még nincs minden veszve a 2024-es játékokkal kapcsolatban” – mondta.

Ez utóbbi valószínűleg Gundel Takács Gábor karrierjének legrövidebb megbízatása, ugyanis mint ismert, Budapest szerda este arról döntött, visszavonja a 2024-es olimpia megrendezésére tett pályázatot.

 

Exit mobile version