nlc.hu
TV-sztárok

Gundel Takács Gábor a Géniusz vetélkedőről

Gundel Takács Gábor az új műsoráról: van igény tudásalapú vetélkedőre

Gundel Takács Gábor az ősszel induló új vetélkedőről, a Géniuszról beszélt.
Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábort hamarosan egy új vetélkedőben láthatjuk viszont a képernyőn, ősztől az ATV Géniusz című műsorát fogja vezetni. A Media1 a vetélkedő forgatásán interjúzott a kvízmesterrel.

Gundel Takács Gábor szerint abszolút van igény tudásalapú vetélkedőre, és azok a nézők, akik ezt a műfajt szeretik, jó ideje nem kaptak ilyen tartalmat.

Azt látom, hogy abból a szempontból rossz a helyzet, hogy romlik az általános műveltség, de azért azt is tapasztalom, hogy van még sok olyan ember, akinek van igénye tanulni, illetve szeretné próbára tenni a saját tudását

– mondta a tévés, aki szerint egy ilyen műsort nem csak a nézettség oldaláról kell nézni, mert értéket képvisel, ami jót tesz a csatorna arculatának.

A műsorvezető elárulta, hogy a vetélkedőbe kerülő minden kérdés sokszoros szűrésen megy keresztül, aztán ő is megkapja őket, és elkezd felkészülni, hozzáolvas, utánanéz, jegyzeteket készít magának, hogy képben legyen, és tudjon segíteni. Ha játékosként venne részt a Géniuszban, így szerepelne:

Olyan 4-es szintre helyezném magam egy 5-ös skálán ebben a játékban. Biztos lenne, akit le tudnék győzni, de lennének olyanok is, akik engem győznének le, és elvinnék helyettem a 10 milliót. Vannak itt is olyan elképesztő tudású játékosok, akik előtt le a kalappal.

Gundel Takács Gábor elmondta az is, hogy a Géniusz abban tér el a legtöbb korábbi vetélkedőtől, hogy nagyon egyszerű a szabályrendszere, két perc alatt megérthető, mi történik a műsorban.

(Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt)

Elfeledett vetélkedők az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top