nlc.hu
TV-sztárok

Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor

Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor

Az Év vetélkedője-díjas műsor nagy sikerrel futott a csatornán.

A Géniusz a legnehezebb tudásharc, ami Magyarországon képernyőre került. A produkció nagy siker volt a nézők és a kritikusok körében is, így nem meglepő, hogy 2021-ben ez a műsor lett az „Év vetélkedője” a Televíziós Újságírók Díja gálán. A kvíz ősszel folytatódik az ATV-n, a műsorvezető pedig ismét Gundel Takács Gábor lesz. Újra ringbe szállnak rutinos játékosok, és lesznek olyanok is, akik számára ez lesz az első televíziós megmérettetés. Izgalmakban és fordulatokban gazdag évad vár a nézőkre.

Gundel Takács Gábor

Fotó: ATV

„Tavaly nagy izgalommal vártuk, hogy egy saját fejlesztésű tudásalapú kvízt hogyan fogadnak majd a nézők. Egyértelműen kiderült, hogy az ilyen típusú műsoroknak van kultúrája és közönsége. Sok üzenetet kaptam, hogy a nyári ismétléskor nézték vissza a műsort és váltak rajongóvá. Az idei évadról annyit elárulhatok, hogy a már ismert kvíz-zsenik mellett új, hatalmas tudású játékosokból sem lesz hiány” – mondta Gundel Takács Gábor.

„Az ATV számára fontos célkitűzés, hogy minőségi szórakoztatást nyújtson a nézőknek. A Géniusz első évadának hatalmas sikere visszaigazolás volt számunkra, hogy van igény a nívós, nagyszabású produkciókra. A kiemelkedő nézettség mellett nagy öröm volt a szakmai elismerés is. Látva az első felvételeket, nem lesz rosszabb a folytatás sem, sőt” – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A Géniusz vetélkedő szeptember 18-tól látható újra az ATV képernyőjén minden vasárnap este 20.25-től rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top