Cristiano Ronaldo valóra váltotta egy magyar szurkolója álmát

nlc | 2017. Szeptember 04.
Sok mindent lehet mondani Cristiano Ronaldóra, de ahol tud, segít. Rengeteget adakozik, Magyarországra érve pedig egy ifjú rajongója legnagyobb álmát is valóra váltotta.

A portugál és a magyar futball válogatott tegnap megmérkőzött egymással, amiből sajnos mi jöttünk ki rosszabbul: Dzsudzsákék 1-0-s vereséget szenvedtek, ezzel nem sikerült kvalifikálniuk magukat a 2018-as világbajnokságra. Az Európa-bajnok portugálok pénteken este érkeztek meg Budapestre, Cristiano Ronaldo pedig egyből egy magyar szurkolója segítségére sietett.

A Real Madrid klasszisát sokan szidják a személyisége miatt, de a játékát és a jó szívét nem lehet megkérdőjelezni. Ronaldo ahol tud, segít. Most éppen egy magyar kisfiú legnagyobb álmát váltotta valóra, akinek az volt a vágya, hogy találkozzon a focistával. Nos, Cristianónak több sem kellett, csapattársát, Pepét és magával vitte – jelenlétük élménye pedig örökre megmarad a kisfiúban. A sportoló egyébként nagy figyelmet fordít a gyerekekre, hiszen azt szeretné, hogy ne olyan körülmények között nőjenek fel, ahogy annak idején ő. Egy ideje már ő is háromszoros apukának mondhatja magát.

Exit mobile version