nlc.hu
TV-sztárok

Magyarországra látogató sztárok

Világsztárok, akik 2022-ben Magyarországra látogattak

Nem volt eseménytelen a 2022-es év, rengeteg nemzetközi híresség látogatott el kis hazánkba.

2022-ben is bőven akadtak hírességek, akik akár hosszabb vagy rövidebb időre ellátogattak Magyarországra.

Facundo Arana

Októberben érkezett meg hazánkba az argentin származású színész, Facundo Arana aki a Dancing with the Stars új évadában  szerepelt, és a zsűri tagjaként láthattuk.
A színész főleg a Vad angyalból lehet ismerős, az argentin telenovellában a Natalia Oreiro által alakított Milagros szerelmét, Ivo-t játszotta, igaz, utána még több sorozatban is szerepelt, majd családot is alapított. Arana, aki idén ünnepelte az 50. születésnapját, három gyermeket nevel feleségével, a modell, María Susinivel Arana, és a színészet mellett a zene is közel áll a szívéhez, szaxofonozik, de tud zongorázni, harmonikázni és énekelni is.

Facundo Arana

Fotó: TV2

Orlando Bloom

A színész a magyar fővárosban forgatja a Sony Pictures és a PlayStation közös produkciója, a Gran Turismo egyes jeleneteit. Orlando Bloom felesége Katy Perry énekesnő, akinek 38. születésnapját együtt ünnepelték egy hazai topétteremben.

Sztárok, akik 2022-ben Magyarországra látogattak

Sztárdömping a nyáron

Nyáron ellepték Budapestet a hollywoodi csillagok a Düne 2. forgatása miatt.  Austin Butler, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem és Zendaya is a fővárosban volt, utóbbit többször lencsevégre kapták, míg szerelmével a Marvel-filmek egyik főhősével, Tom Holland-dal romantikáztak a város nevezetességeinél. 

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic ismét szerepelt a Dancing with the Starsban. Az első évad döntőse és a második évad zsűrije harmadszor tért vissza a TV2 táncos műsorába, aki beült Bereczki Zoltán, Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk közé a zsűribe. Sőt, elég emlékezetesre sikerült az idei belépője, ugyanis óriásit villantott a műsorban.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic, forrás: DWTS – videó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top