nlc.hu
TV-sztárok

Megérkezett Magyarországra Facundo Arana

Kiderült, mi lesz Facundo Arana szerepe a Dancing with the Starsban

A színész szerdán érkezett Budapestre, és repülőtérről azonnal a szállására ment, hogy ki tudja pihenni az utazás fáradalmait. Most bejelentették, mi lesz a szerepe a Dancing with the Starsban.

Szerdán érkezett meg hazánkba az argentin származású színész, aki a Dancing with the Stars új évadában fog szerepelni, és mint a műsor sajtótájékoztatóján kiderült, a zsűri tagjaként láthatjuk majd viszont a képernyőn. 

Lékai-Kiss Ramóna és Facundo Arana

Lékai-Kiss Ramóna és Facundo Arana a DWTS új évadának sajtótájékoztatóján. (Fotó: nlc.hu)

A Bors szerint Facundo Arana közel egy teljes napot utazott, de ez sem szegte kedvét, mosolyogva érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, igaz, ezután egyből a szállása felé vette az irányt, hogy kipihenje az utazás fáradalmait.

Facundo Arana

Fotó: TV2/Sajtószoba

A színész főleg a Vad angyalból lehet ismerős, az argentin telenovellában a Natalia Oreiro által alakított Milagros szerelmét, Ivo-t játszotta, igaz, utána még több sorozatban is szerepelt, majd családot is alapított. Arana, aki idén ünnepelte az 50. születénsapját, három gyermeket nevel feleségével, a modell, María Susinivel Arana, és a színészet mellett a zene is közel áll a szívéhez, szaxofonozik, de tud zongorázni, harmonikázni és énekelni is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top