nlc.hu
Életmód

Dancing with the Stars beharangozó videó

Itt az első videó: így táncol Rubint Réka, Csobot Adél és Kökény Attila

Öt sztárpár már ízelítőt adott.

Mint arról beszámoltunk, október 8-án kezdetét veszi a Dancing with the Stars 3. évada. A TV2 táncos show-jában 10 híresség lép parkettre profi táncpartnerével. A nagyszabású show honlapjára nemrég felkerült egy előzetes videó, amelyben már megvillantotta tánctudását – pár mozdulat erejéig – 5 sztárpár.

Rubint Réka

Rubint Rékáék ezerrel készülnek a táncversenyre – Forrás: RTL Klub / DWTS – videó

Csobot Adél és Hegyes Berci, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Rubint Réka és Andrei Mangra, Kökény Attila és Mikes Anna, valamint Bárdosi Sanyi és Szőke Zsuzsanna tűnik fel a Dancing with the Stars friss, beharangozó videójában.

Láthatjuk, milyen az összhang a párok között, illetve pár tánclépést is bemutat Rubint Réka, Csobot Adél, Kökény Attila és Somhegyi Krisztián a profi partnerükkel. Ám Bárdosi Sanyi figyelmét inkább a partnernője miniszoknyája köti le, amire Szőke Zsuzsi egy jó nagy (természetesen nem igazi) pofonnal reagál.

A DWTS 3. évadában Vavra Bence, Pap Dorci, Zimány Linda, Berki Mazsi és Iván Bence is versenybe száll profi táncpartnerükkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top