Tóth Gabi: „Jól vagyok, boldog vagyok”

nlc | 2018. Április 06.
Tóth Gabi és Krausz Gábor pár hete vallották be, hogy együtt járnak. Az énekesnő láthatóan sugárzik a boldogságtól – nekünk pedig még pár kulisszatitkot is elárult a kapcsolatáról.

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi egy pár, de még húzták kicsit a rajongókat, nem vallottak színt egyből. Eltelt pár hét, és Gabi közös képet posztolt, ezzel megerősítve, hogy valóban egy párt alkot a sztárséffel. Azóta már az első közös fotók is megérkeztek Krausz Gáborékról, de csak tegnap jelentek meg először egy hivatalos eseményen együtt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a Playboy Man of the Year díjátadón

Gabin látszik, hogy mennyire szerelmes, de egy pár titkot is elárult a kapcsolatukról, persze nem sokat, hiszen ahogy az elején mondták, azt szeretnék, ha ez csak az övék lenne.

„Volt már koncertemen a Gábor, nagyon büszke volt, és jó érzés volt. Sugárzok, csak nehogy valaki fertőzést kapjon” – viccelődött Tóth Gabi, aki a rövid hajáról is mesélt. „Amikor az embernek változás van az életében, akkor vált. Élvezem, hogy van egy profi fodrász mellettem, aki kiélheti magát rajtam, én meg hagyom.”

Exit mobile version