Puskás Peti támogatja barátnője meztelenkedését

nlc | 2018. Június 03.
Puskás Peti legfrissebb interjújában elárulta, Angélát harcos amazonnak tartja, akit mindenben támogat.

„Én abszolút támogatom ebben. Nagyon jónak tartom, hogy elvállalta, Angéla egy igazi harcos amazon” – válaszolta Puskás Peti arra a kérdésre, nem zavarja-e, hogy barátnője, Eke Angéla legutóbbi figyelemfelkeltő projektjében szinte meztelenül jelent meg egy fotón. Puskás Peti hozzátette, szerinte az alapvetően férfiak dominálta világunk alapjaiban változott meg mára, ennek köszönhetően a nők is megvalósíthatják, és nem kell egy férfiak által kitalált szerepbe erőltetniük magukat.

Puskás Peti a BorsOnline-nak beszélt arról is, hogy Angélával tökéletes egységet alkotnak, aminek a kommunikáció az egyik kulcsa. „Nem kényszerítjük a másikat szerepekbe. Mindent elmondunk egymásnak. Nincsenek tabuk, ugyanannyi jogunk van megvalósítani magunkat” – tette hozzá.

Az X-faktor mentora beszélt arról is, hogy úgy érzi, az idő előrehaladtával egyre jobban fogadja a kritikát, és ezt is Angélának köszönheti. „Egymás legnagyobb kritikusai vagyunk. Sokszor kifejezetten kivan, ha nem fogalmazok meg valamilyen észrevételt egy-egy munkája vagy akár az interjú elején említett fényképei kapcsán. Mindketten nagyon önálló, önmagunkat folyamatosan újragondoló emberek vagyunk.

Exit mobile version