Sztárok

Két mentor távozik a magyar X-Faktorból

Egy ideje már beszéltek arról, hogy Radics Gigi talán nem tér vissza az idei X-Faktor évadra mentorként. Most úgy tűnik, megvan, ki távozik a műsorból.

Arra nem nagyon számíthattak a nézők, hogy idén is lesz mentorcsere az X-Faktorban. Tavaly Radics Gigi váltotta Tóth Gabit, és legalább annyian örültek ennek, mint ahányan nem. Az viszont biztos, hogy a mentorszékben jól kell viselni a kritikát, és jó néhány hónapra a saját karrier elé kell helyezni az RTL Klub műsorát. 

Puskás Peti, Radics Gigi, ByeAley és Gáspár Laci idén már nem dolgozik együtt az X-Faktorban

Radics Gigi távozását már rebesgették, most a Story magazin információi szerint biztosan távozik az X-Faktorból. „Gigi nagyon szerette az X-Faktort, de külföldi karrierre vágyik. Amerikában most van erre lehetősége. Sajnos a tengerentúli munka nem egyeztethető össze a műsorral, ezért a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttek, egy időre kiszáll a műsorból.”

A másik távozó ByeAlex, de nála sokkal összetettebb a képlet, hogy miért is döntött végül a távozás mellett. A magazin úgy tudja, már gőzerővel keresik az utódokat és mentorként már 3 férfi és 3 nő is szóba került. Vajon ezúttal az is lehet, hogy két női mentor érkezik? Te mit gondolsz?

A Story magazinból derült ki az X-Faktor mentorainak távozása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top