Sztárok

X-Faktor: Rosszul énekelt, mégis továbbengedték a mentorok Kovács Pált

A 16 éves Kovács Pali tavaly egészen a mentorházig jutott énekes teljesítményével. Akkor egy rossz dalválasztás miatt kellett távoznia a versenyből. Most visszajött, hogy bizonyítsa tehetségét.

A szombathelyi Kovács Palit az X-Faktor mentorai régi jó ismerősként köszöntötték a szombat esti válogatóban. A 16 éves fiú tavaly egyszer már kipróbálta magát az X-Faktorban, akkor egészen a mentorházig menetelt jó teljesítményével. Mint mondta, a verseny ezután egy rossz dalválasztás miatt ért véget számára.

Amikor Gáspár Laci most arról kérdezte, milyen pluszt tud majd az új évadban nyújtani, Pali büszkén mondta, hogy rappelni fog. A fiatal srác az egyik kedvenc Linkin Park számával, az In The Enddel állt a mentorok elé, és bár tényleg szívből énekelt, a mentorokat nem sikerült meggyőznie teljesítményével.

Gáspár Laci leintette a fiút, ám a végén mégis továbbengedte őt, mondván, az idei X-Faktorban kell megmutatnia, hogy mi van benne. ByeAlex nem osztotta mentortársa véleményét, mint mondta, elvonatkoztat attól, amit a fiútól tavaly látott, az idei teljesítménye pedig egyáltalán nem nyerte el a tetszését.

Végül Gigi és Puskás Peti is igennel szavazta tovább a fiatal énekest, mondván, igenis meg kell mutatnia, hogy mi van benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top