Sztárok

Ők az X-Faktor idei mentorai

A minap világot látott egy hír, miszerint két zsűritagot is lecserélnek az X-Faktor idei szériájában. Most mégis úgy tűnik, csak egy személyi változás lesz...

Tavaly nyáron robbant a hír, hogy Tóth Gabit Radics Gigi váltja az X-Faktor mentorai között. A fiúk maradtak, ott nem történt változás. Most azonban az a hír járja, hogy Gigi sem marad tovább, hiszen a karrierje külföldre szólítja, és a kettőt nem lehet egymás mellett csinálni. Tegnap úgy tűnt, rajta kívül ByeAlexet is lecserélik, az X-Faktor hivatalos oldala szerint azonban ismét csak a női ítész személye változik. 

„Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti 2018-ban is mentorok! De ki van a tévében?” – szól a képaláírás. Nos, ebből nyilván arra következtetünk, hogy kettő helyett csak egy zsűritagot váltanak le, azt azonban még nem tudni, ki lesz Radics Gigi helyett. A Story magazin elhintett pár nevet, kíváncsiak vagyunk, te kinek örülnél a legjobban a zsűriasztalnál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top