Sztárok

X-Faktor: felrobbantotta a színpadot a Szlovákiából érkező Klaudia

Állva tapsolt az egész stúdió Klaudia Radicovának az X-Faktorban.

A Szlovákiából érkező Klaudia Radicova Whitney Houston I Have Nothing című dalát adta elő az X-Faktor színpadán. A közönség és a mentorok állva tapsoltak a fiatal versenyzőnek, aki a könnyeivel küszködött, hiszen egy hatalmas álma vált ezzel valóra.

Az ítészek csak szuperlatívuszokban beszéltek Klaudia előadásáról. „Nekem meg most már az az álmom, hogy halljalak még egyszer. Ez fantasztikus volt, csodálatos volt” – áradozott a produkcióról Puskás Peti. „Hálát adok a Jóistennek, hogy ilyen tehetségek sétálnak be erre a színpadra, mert azt gondolom, hogy erről szól az X-Faktor igazán, az ilyen őstehetségekért vagyunk itt” – mondta Radics Gigi.

Nagyon tetszik a hangszíned, az erő, ami benned van, ahonnan énekelsz, az ízlésed. Én nagyon szeretnélek támogatni, szeretnélek segíteni” – jelentette ki Gáspár Laci, míg ByeAlex szűkszavúan csak ennyit mondott Klaudiának: „Ja, jól énekelsz.”

A szlovákiai versenyző négy igennel továbbjutott a botrányoktól sem mentes X-Faktorban, amelynek előző heti válogatójában Tamáska Gabi is hatalmasat énekelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top