Ennyire dögös anyukák a Grace klinika sztárjai

nlc | 2019. Október 22.
Mutatjuk, mennyire dögösek a Grace klinika doktornői anyuka üzemmódban!

A Grace klinika 2005. március 27-én indult az Egyesült Államokban az ABC-n, tizennégy évad jelent meg. Magyarországon 2006. január 10-én debütált. Sok minden történt azóta, a női főszereplők viszont mit sem változtak, sőt, irtó dögös anyukák. Mutatjuk, mennyire!

Katherine Heigl

A Grace klinika egykori színésznője, három gyerkőc boldog édesanyja, korábban két kislányt fogadott örökbe férjével, 2016-ban pedig megszületett kisfiuk, Joshua.

A színésznő közösségi oldalán szívesen oszt meg fotókat a gyerekekről.

A család legkisebb tagja extra cuki:

A lányok pedig kész hölgyek:

De nemcsak a gyerekekről, magáról is bátran oszt meg fotókat, például azt is, hogy nézett ki 14 hónappal a szülés után. 

„14 hónap telt el a kisfiam, Joshua Jr. születése óta, ennyi idő kellett, hogy újra formába lendüljek. Az első kép egy hónappal a születése után készült, a második kép egy évvel a szülés után, a harmadik pedig ezen a héten készült” – írta korábban a színésznő.

Valljuk be, Katherine Heigl nagyon dögös!

Ellen Pompeo

A színésznő 2007-ben ment feleségül Iveryhez. 2009-ben életet adott első gyermeküknek, Stellának. Pompeo akkor 40 éves volt. Második gyermeküket egy béranya hordta ki, Sienna 2014-ben született. A Grace klinika színésznője Sienna érkezéséről nem beszélt a sajtónak, két hónapos volt a kislány, amikor először szólt róla, és harmadik gyermekük, Eli is a nyilvánosság teljes kizárásával született 2016-ban.

Dr. Meredith Grey pedig egyszerűen nem öregszik:

Fotó: profimedia

Chandra Wilson

A színésznő már úgy érkezett meg a Grace klinikába 2005-ben, hogy éppen várandós volt harmadik gyermekével. Saját bevallása szerint mindene a családja, éppen ezért volt meglepő számára, amikor a sorozatban egy olyan nőt kellett alakítania, aki férje helyett a munkáját választotta.  Ő is azon színészek közé tartozik, akik az elmúlt évek alatt szinte semmit nem változtak. Bár esetében ezt inkább a jó géneknek köszönhető, nem a szikének.

Fotó: profimedia

Sarah Drew

A Grace klinika állandóan síró orvosát, April Kepnert Sarah Drew formálta meg, aki bomba formában lévő, kétgyermekes anyuka. Első gyermeke, Micach Emanuel  2012-ben, második gyermeke Hannah Mali Rose Lanfer 2014-ben jött világra. Bármennyire is hihetetlen, a színésznő 39 éves, és gyönyörű:

Fotó: profimedia

Szívesen újranéznéd kedvenceidet? Akkor van egy jó hírünk: a TV4-en most megteheted!

(Fotó: profimedia)

Exit mobile version