Sztárok

Ritkán látott sztárgyerekek

Van, aki mindenhová büszkén magával viszi csemetéjét, van, aki csak évente egyszer egy magazin hasábjain mutatja meg rajongóinak egyre cseperedő gyermekét. És akadnak olyan sztárok is, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fotó készüljön a gyerekükről.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin gyermekei, Apple és Moses
A Coldplay frontembere és az amerikai színésznő 2003. december 5-én házasodott össze. Első gyermekük öt hónappal később, május 14-én született. Fiuk, Moses 2006-ban látta meg a napvilágot. Paltrow sokáig szülés utáni depressziótól szenvedett, és a gyermekekkel sokkal több időt töltött az apjuk, mint az anyjuk. Martin hozta meg azt a szabályt, hogy amikor csak lehet, a gyerekeket el kell rejteni a fotósok elől. „Majd ha nagyobbak lesznek, eldöntik, hogy szeretnének-e szerepelni az újságokban” – mondta szűkszavúan Chris.

Apple Martin nagyon visszahúzódó kislány
Apple Martin nagyon visszahúzódó kislány
Moses Martin kedvenc helye, Disneyland
Moses Martin kedvenc helye Disneyland

Michael Jackson gyermekei, Paris, Prince Michael és Blanket
Már a gyermekek születése körül is hatalmas titkok voltak, de amíg élt a popkirály, szinte mindig csak álarcban vagy kendővel eltakarva fotózhatták csemetéit. Jackson tavaly nyári halála óta azonban a gyerekek úgy határoztak, nem takargatják többé magukat. És ők döntöttek helyesen, ugyanis egyre kevésbé üldözik őket a fotósok. Most, hogy nem rejtőzködnek a sajtó elől, talán már nem is annyira érdekesek…

Paris, Prince Michael és Blanket a temetésen mutatkoztak először álarc nélkül
Paris, Prince Michael és Blanket
a temetésen mutatkozott először álarc
nélkül
Prince Michael, Blanket (a háttérben) és Paris
Prince Michael, Blanket (a háttérben)
és Paris – az első felszabadult mosoly
Blanket arcán apja halála után

 

Sandra Bullock fia, Louis
Idén bőven kijutott a botrányból Sandra Bullocknak. Egy nappal azután, hogy megnyerte az Oscar-díjat, előkerült egy agyontetovált nő, aki bejelentette: viszonya van a színésznő férjével. A nyilatkozat után még számos nő került elő, akikkel Sandrát csalta a férje. Mindenki azt hitte, hogy a színésznő összeomlott és kiborult, senki sem sejtette, hogy Sandrának van egy titkos „támasza”. Januárban ugyanis örökbe fogadott egy kisfiút, aki a Louis nevet kapta. Bullock mindössze egyszer, a People magazin címlapján mutatta meg a kisfiát, és habár azóta a fotósoknak kétszer sikerült lekapniuk, ahogy a gyermekével utazgat, a színésznő tartja magát ahhoz, hogy nem mutogatja fiát.

Bullock egyedül akarja felnevelni kisfiát
Bullock egyedül akarja felnevelni kisfiát
Vásárlás közben - a szemtanúk szerint Sanra kivirult
Sandra és Louis Bardo vásárlás közben

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei, Maron és Tabitha
2009-ben béranya szülte meg a Szex és New York színésznőjének és férjének ikreit. A házaspárnak már van egy hétéves fia, akit előszeretettel mutogatnak a sajtóban, azonban az ikreket, Maront és Tabithát eddig mindössze csak kétszer engedték fotózni.
A béranya egyébként hat és fél millió forintot kapott azért, hogy kihordta az ikreket, míg a közvetítő cég huszonegymillió forintnak megfelelő dollárral lett gazdagabb!

Ikreivel csak ritkán mutatkozik nyilvánosan
Ikreivel csak ritkán mutatkozik nyilvánosan

Eric Dane és Rebecca Gayheart
A Grace klinika sármos plasztikai sebészének és színésznő kedvesének első gyermeke idén március 3-án született meg. Valóságos házasságmegmentő gyerekről van szó, ugyanis Rebecca és Eric 2008-ban már a válást fontolgatta. Habár egyikük sem tartozik a legnagyobb sztárok közé, mégsem csinálnak hobbit abból, hogy mutogatják hét hónapos gyermeküket.

Beatrice Billie most hét hónapos
Beatrice Billie most hét hónapos
Beatrice óta rendeződött a házasságuk
Beatrice óta rendeződött a házasságuk

 

Katherine Heigl és Josh Kelley kislánya, Naleigh
A Grace klinika egy másik szereplője, Katherine Heigl sem szívesen mutogatja örökbe fogadott kislányát a fotósoknak. Két hónappal az adoptálás után egy magazin címlapján megmutatták a kis Naleigh-t, majd anya és lánya rendszeresen együtt járt vásárolni. Azonban az utolsó fotó a kislányról idén május elején készült. Mivel a gyermek szívbetegséggel született, nyáron több műtéten is átesett, ezért nem mutogatták a szülők a csemetéjüket.

Heigl kislánya szívbetegen született
Heigl kislánya szívbetegen született
Naleigh ma már 20 hónapos
Naleigh gyorsan felépült a szívműtét után

Mi a helyzet itthon?
A Détár–Rékasi házaspár ma már főiskolás lányáról nyolc évvel ezelőtt készültek az utolsó televíziós felvételek, és legalább három éve az utolsó közös sajtófotók. Gregor Bernadett tizennégy éves fia szintén nem vágyik már reflektorfényre, szereplésre. Hasonlóan gondolkodik Erdélyi Mónika nagylánya is.
Szentpéteri Csillával a BEST magazin partiján beszélgettünk arról, hogy ő minek a híve? Szívesen ad fotót az újságoknak, fiáról vagy inkább “rejtegeti” gyermekét a nyilvánosság elől.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top