Janza Kata anya-fia párost játszik egy darabban szerelmével, Pesák Ádámmal

nlc | 2020. Március 11.
Janza Kata és Pesák Ádám az RTL Klub Reggeliben beszéltek az új szerepről.

Janza Kata és Pesák Ádám 2 évvel ezelőtt jöttek össze, ám a kapcsolatukban voltak hullámvölgyek. Nagyon ritkán nyilatkoznak a szerelmi életükről, és nem is nagyon szeretik, ha a média pedzegeti ezt a kérdést. Ma reggel mégis az RTL Klub Reggeli vendégei voltak, ezúttal egy musicalről meséltek, ahol anya-fia párost alakítanak.

A színésznő és kedvese között 22 év korkülönbség van, így ez pont ideális lenne erre a szerepre. „Amikor dolgozunk, egy másik lélekállapotban vagyunk, és ilyenkor nem Janza Katát látom, hanem az éppen adott szereplőt. Mi már dolgoztunk fura helyzetben, ahol ugyanígy ő volt az édesanyám. Onnantól kezdve a szerelem is megvolt a színpadon, az is pipa” – mesélte Pesák Ádám, majd Janza Kata vette át a szót. 

„Soha nem jutott eszünkbe, hogy máshogy nézzünk egymásra. 7-től 10-ig mi tényleg dolgozunk, és erre koncentrálunk” – állítja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy otthon azért mindig kivesézik az adott darabot, de ott sem érzik furcsán magukat egy-egy ilyen szerep után.

Janza Kata és Pesák Ádám között 22 év van

Olvass még Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolatáról az nlc.-n:

Exit mobile version