Sztárok

Ez okozta a problémát Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja között

Janza Kata 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám nyíltan beszélt a színésznővel való kapcsolatáról.

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme szakítottak, de nemrég újra egymásra találtak. Pesák Ádám őszintén beszélt kapcsolatukról:

„Eleinte igenis bántott, hogy engem csak akkor vesznek észre, ha Kató is ott van, különben köszönésre sem méltatnak. Ő már egy legenda, mindenki körülzsongja. Nem irigy voltam én, egyszerűen sértette az önérzetemet, hogy keresztülnéznek rajtam. Egyszer a hátam mögött még Janzáné Pesák Ádámnak is tituláltak. Na, akkor bekattantam. Két év után lett is egy kis szünet a kapcsolatunkban, mert megzavarodtam. Az egómmal volt a baj, nem a szerelmünkkel…” – mondta Pesák Ádám, akinek sikerült Janza Katával megbeszélnie a problémákat, és kapcsolatuk azóta kiegyensúlyozott.

„Katóval újrakezdtük, és határozottan magasabb szintre lépett a kapcsolatunk. Csodálatos most együtt! Minden problémánkat megbeszéltük, és úgy döntöttünk, nem törődünk a világ szájával. Meg magabiztosabb is lettem az elmúlt három év során” – mondta Pesák Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top