nlc.hu
Sztárok

Pesák Ádámra új párkapcsolata

Janza Kata után az exére, Pesák Ádámra is rátalált újra a boldogság

A 28 éves színésznek is új párkapcsolata van.

Rátalált a boldogság Janza Kata exére, Pesák Ádámra írja a Bors. Újra szerelmes az Operettszínház 28 éves sztárja, ám egyelőre rejtély, hogy ki rabolta el a szívét.

Pesák Ádám

Pesák Ádám és Janza Kata a Csináljuk a fesztivált! című show-műsorban 2021 decemberében – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Pesák Ádám a napokban változtatta meg közösségi oldalán a kapcsolati státuszát, és tette nyilvánossá, hogy immár párkapcsolatban van. A bulvárlap megkeresésére azonban nem kívánt részleteket elárulni az új szerelemről, azzal indokolva, hogy védeni szeretné.

Janza Kata és a 22 évvel fiatalabb Pesák Ádám 5 évig volt együtt, tavaly áprilisban jelentették be a szakításukat. Azóta az 50 éves színésznőre újra rátalált a szerelem, ám egyelőre ő is szűkszavúan nyilatkozik az új párkapcsolatáról: „Arról még nem fogok beszélni. Csak annyit mondok, hogy van. (…) Ezt most kicsit megtartottam magamnak. (…) Nyilván szívesen megosztom a nézőkkel, hogy jól vagyok és boldog vagyok, csak még nem abban a stádiumban van a történet, és ezért nem. Egyébként nagyon boldog vagyok, és jó erre ébredni, hogy az ember jól van”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top